Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Aralık '07

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe Trabzonspor’u yenerken 12. adam sahnedeydi..

Fenerbahçe Trabzonspor’u yenerken 12. adam sahnedeydi..
 

http://www.gazeteport.com.tr/index.htm


Fenerbahçe sezonun 3. derbisini kazanarak büyük bir başarıya imza attı.Ama belki de en zor derbi akşamki maçtı. Çünkü Lugano, Edu cezalı, Alex sakat ve maç saatine kadar ayağı bandajlı, ilk yarının son maçı futbolcular yeni yıla tatil moduna erken girmişler, bu bağlamda Trabzon derbisine çıktı. Bulduğu erken gol, kafalarda bu maç çok rahat ve fark atacağımızı sandık, ama malesef beklenen olmadı, Trabzon yediği her gole karşılık verince, tabi bunda da Fener defansının yaptığı hatalar, Yasin ve Önder göbekte istenildiği gibi oynayamadılar, bazı futbolcuların gereken çabayı göstermemeleri, neticede yine devreye 12. adam girerek, takımını destekleyerek, galibiyette her zaman ki gibi tam destek oldular.

Bende 12. adamdan biri olarak yeğenim Mert ve babası ile birlikte koyulduk yollara, yollar tabi bayram ve kapalı, ama sağ olsun sürücü yolları biliyorsa kapalı yollar vız gelir. Saraçoğluna geldiğimizde sizi rengarenk stad ışıkları karşılıyor, sanki başka bir şehirde, gibi hissediyorsun. O muhteşem stad seni kucaklıyor.

Trabzon orta sahada üstünlüğü elinden hiç bırakmadı, çünkü Fenerbahçe de Selçuk, Devied mücadele etmeyince orta saha Trabzonun eline geçmiş oldu. Trabzon defansı ve kaleci Ahmet kötü oynadılar. Defansı iyi bir Trabzon ligde çok iyi işler yapar. Çünkü Yatara ve Gökdeniz çok formdalar, hele Yatara bu adam bir futbol cambazı, çalımlarıyla geçemeyeceği defans yok. Yeterki yerinde yapsın hareketlerini. Bu maçta da Gökdeniz ve Serkan ile birlikte iyi organizasyonlar yaptılar. Ama Trabzon'a defans oyuncusu yüzde yüz şart..

12. adam, yani o muhteşem Fenerbahçe taraftarı bayram filan dinlemeden doldurdu tirbünleri, marşlara şarkılara eşlik ederek, ve maçın bitiş düdüğüne kadar hep destekledi, tam destekledi, küfür yok, centilmence destekledi. Galiba taraftarda artık nasıl bir taraftar olduğunun bilincinde ve bu yolda takımını tam destekleyerek, bir bütünün parçası olduğunu göstermektedir. Stada girişte çıkışta çok rahat.

Bayramda Fenerbahçe tüm olumsuzluklara karşı 3. derbiden de galip çıkarak ilk yarıyı iyi bir yerde bitirdi. Ama ikinci yarı Sevilla maçları ve lig bayağı zorlu geçecek. Zico buna göre planlarını yapıp uygulamaya koyacak.

Fenerbahçe'ye tüm maçlarında başarılar diliyoruz..

Not: Bu maça gitmeme vesile olan yeğenim Mert’ ve babası Mustafa Karakuş’a çok teşekkür ederim. Maçı canlı seyretmek çok farklı..

Bayram bitiyor ama hayat devam ediyor. Türk gençlerin gökler hakimi olması için Türk Hava Kurumuna bağışlarınızı bekliyorlar, desteğinizi esirgemeyiniz..

Yine aşağıdaki linkte 3. haftasına girilen Futbol Yarışmasında desteğinizi bekliyorum.Şimdi den herkese teşekkür ederim..
http://www.gazeteport.com.tr/FUTBOLYARISMASI/TAKIMLAR/YAZAR_SAYFA/index.htm?AuthorName=Mehmet%20Eren&thedocname=GP_121773



 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..