Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Şubat '13

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe'ye Avrupa kupalarından da bir yıl men, paraşütle atılan meşalelere, paraşütle cevap geldi

Fenerbahçe'ye Avrupa kupalarından da bir yıl men, paraşütle atılan meşalelere, paraşütle cevap geldi
 

Fener taraftarı iki yıl içinde herhangi bir saha olayına karışırsa, sarı-lacivertliler katılım hakkı elde etse bile, UEFA müsabakalarında yer alamayacak.


''UEFA Avrupa Liginde Fenerbahçe- BATE Borisov ile oynadığı Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki mücadelenin 53. Dakikasında maç saha dışından paraşütle atılan meşaleler yüzünden bir dakika durduruldu. Daha önce atılan meşaleler yüzünden ceza alan Fenerbahçe, yine zor durumda kalacak.

UEFA Avrupa Liginde final oynayacak kalite ve güce sahip Fenerbahçe’ye, taraftarlarının atılan meşalelerle zor durumda bıraktığının farkında mı?'' yazıma cevap çok geçmeden UEFA Disiplin Kurulu tarafından paraşütle geldi.

Milliyet'in haberine göre, UEFA Disiplin Kurulu dünya tarihinde bir ilki başardı, seyircisiz maçta Fenerbahçe'ye yine bir karşılaşmada seyircisiz oynama cezası verdi. Sarı-lacivertlileri Avrupa kupalarından da bir yıl men eden kurul, bunu da iki yıl için erteledi. Fener taraftarı iki yıl içinde herhangi bir saha olayına karışırsa, sarı-lacivertliler katılım hakkı elde etse bile, UEFA müsabakalarında yer alamayacak. Ayrıca, Fenerbahçe'nin 30 gün içinde 60 bin euro para cezası ödeyeceği de açıklandı.

Fenerbahçe taraftarlarının bundan sonra oynanacak maçlarda çok dikkatli olması gerekiyor, Aykut Kocaman hocanın kararlarını veya kendisini beğenmeye biliriz ama Fenerbahçe'mizi zor durumda bırakma hakkına sahip değiliz. Fenerbahçe'yi zor durumda bırakanlara bundan sonra Fenerbahçe taraftarı diyemeyiz, Fenerbahçe taraftarı olarak hepimize büyük sorumluluk düşüyor.


 

 
Toplam blog
: 77
: 603
Kayıt tarihi
: 28.12.12
 
 

Lisans, Serbest, Mesleki konular ve mevzuat değişiklikleri  ''İnsanın en büyüğü, en yüksek mevkid..