Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Aralık '12

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe'ye bu hafta penaltı verirler

Fenerbahçe'ye bu hafta penaltı verirler
 

Fenerbahçe son penaltısını ne zaman kullandı hatırlayamadım ama ben bu hafta Fenerbahçe'ye penaltı verileceğini sanıyorum. Niye mi? Çünkü İBB kalecisi  Eduardo çok iyi penaltı kurtarıyor! Böylece hem Fenerbahçe'nin penaltı serzenişi giderilir, hem de son üç haftada 3 penaltı birden kurtaran kalecinin, Fenerbahçe'ye karşı da bu başarısını tekrarlaması için fırsat verilmiş olur. Öyle ya Fenerbahçe' ye penaltı verilecekse, penaltıyı en iyi kurtaran kaleciye karşı bu iş yaptırılmalı.

Tabi bu işin şakası ama ligde verilen penaltılara bakınca Fenerbahçe'nin bu yönde mağdur edildiğini söylemek çok da yanlış olmaz. Bu yıl daha fazla rakip ceza sahasında oynayan ve daha fazla oyuncuyla hücum eden Fenerbahçe'nin, tartışmalı pozisyonlarına devam kararı verilmesi artık doğal karşılanıyor.

Özellikle Aydınus olayından sonra hakemlerin Fenerbahçe'ye son iki maçtaki bakışlarında bile farklılık var. Sanki yanlışı yapan Aydınus değil de Fenerbahçe'ymiş gibi yapılan yorumlar ve yanlış yapanın değil mağdur olanın daha çok medyada kötü gösterilmeye çalışılmasıyla, olan yine Fenerbahçe'ye oldu. Sanırım hakem arkadaşları, Aydınus'un mağduriyetinin sorumlusu olarak Fenerbahçe'yi görüyor.

Gün geçmiyor ki Fenerbahçe'yle ilgili kötü bir haber çıkmasın. Futbol takımının haricinde artık tesislerin bile teker teker tüm dosyaları açılıp, üzerine günlerce program yaptırılıyor. Ülker Arena'nın arazi ihalesinden tutun, Devletten kiralanan tesislere trilyonluk ek kiralar istenmesine kadar her gün sağdan soldan darbeler geliyor. 

Bazı hesapların döndüğü, birilerinin Fenerbahçe'yle ya da yönetimiyle, Başkanıyla, artık adına ne derseniz deyin peşini bırakmaz bir savaş verdiği kesin. 

Sadece bir oyun olmasına rağmen rantın çok büyük meblağlarda olduğu bu sahada, -önceden saçma gelse de-  artık ben de Fenerbahçe'yi birilerinin ele geçirmek istediğine, ya da Fenerbahçe'yi yönetenlerle hesap görmek için savaş verdiklerine inanıyorum. Çünkü hiç bir takımın aldığı verdiği ile ilgili tek kelime edilmezken, her hafta bazı tetikçilerin salyalarını akıta akıta yaptıkları "Fenerbahçe'yi karalama ve kötüleme" programlarının ve ardından her merciden vurulmaya çalışılan darbelerin  başka açıklamasını bulamıyorum. 

 
Toplam blog
: 164
: 672
Kayıt tarihi
: 21.10.10
 
 

İnşaat Mühendisiyim, olaylara anlık değil öncesi ve sonrasıyla bakmaya çaba gösteririm. Dağ havas..