Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '12

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe'ye düşman olmak

Fenerbahçe'ye düşman olmak
 

3 Temmuz'dan sonra Fenerbahçeliler olarak her ne kadar kendimizden emin olsak da, baskılar, "sizi gidi şikeciler" tarzı bakışlarla işin açıkcası psikolojimiz bozulmuştu.

Ancak son gelişmeler aslında psikolojimizi bozmaya çalışanların daha psikopat olduğunu ortaya çıkardı. Tıpkı geçen yıl Avrupa şampiyonluğuna giden Basketbol takımının önünün kesildiği gibi bu yıl da Futbol takımının önü kesildi.

İki gündür Galatasaray kongre üyesi ve Cas Hakimi vatandaşın anlattıklarıyla işin boyutu komple değişti. Fenerbahçe'ye ceza verilebilmesi için maçlara bakılması gerektiği, hakem ve gözlemci raporlarının incelenmesi gerektiği ortaya çıktı.

"Spor hukukunda gereğinin yapılması için Mahkeme süreci beklenmez" diye Fenerbahçe'ye biran önce ceza verilmesi için kendini paralayanlar, aslında Fenerbahçe'nin Spor hukukuna göre suçsuz olduğunu anlayınca şapa oturdular.

Galatasaraylı bir Cas Hakiminin Fenerbahçenin mevcut delil ve suçlamalarla hiç bir şekilde mahkum edilemeyeceğini anlatmasının ardından; Federasyon Başkanımızında, Fenerbahçelilerin feryadını nihayet haklı bulması ve Fenerbahçe'yi alt etmek için oynananan oyunun parçası olduğunun farkına varmasıyla rüzgar tersine döndü.

Artık tüm kamuoyu "Fenerbahçe boşuna mağdur edildi" terranesine başladı. Başka diyecek birşey bulunamıyor çünkü.  Fenerbahçe Avrupa'ya gidemesin diye birileri evrak saklayıp bir takım oyunlarla düşmanlığını göstermiş. Fenerbahçe'ye şikeci diyenlerin esas suçlu ve delil karatacak kadar şikeci olduğu ortaya çıktı.  Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'nin "yarım puanımızın bile silinmesine müsade etmeyiz" demesinin haklılığı ortaya çıktı.

Birileri  "Fenerbahçe düşmanlığı" ndan bahsettiğimizde , "bırakın bu tür komploları" diyip duruyordu. Şimdi ne diyecekler acaba. Evrak saklayıp, bu kulübe ve gönül verenlerine maddi manevi zarar verenleri bu kez Allah'a havale etmeyeceğiz. Sonuna kadar peşlerindeyiz. İstifa edip kurtulacağını zannedenlere gerekirse her Fenerbahçe taraftarı maddi manevi tazminat davası açacaktır. Bu işler, bu kadar ucuz olmamalı. Bu kadar utanmazca hak yiyenler bedelini ödemeli.

Şimdilik yeni Federasyonu ve Aziz Yıldırım'ı bekliyoruz. Gerçi O'nun konuşmasından korkanların  Başkanı içeriden çıkaramayacaklarını düşünüyorum ama umarım yanılan ben olurum.

 
Toplam blog
: 164
: 672
Kayıt tarihi
: 21.10.10
 
 

İnşaat Mühendisiyim, olaylara anlık değil öncesi ve sonrasıyla bakmaya çaba gösteririm. Dağ havas..