Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '10

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe’ye yakışmadı!!!

Fenerbahçe’ye yakışmadı!!!
 

Şükrü Saraçoğlu stadının bir özelliği de kalmadı. Rakipler bu stattan artık çekinmiyorlar. Fenerbahçe bu statta maç kaybetmeyi bırakın beraberlik bile vermezdi. Ligdeki konumu ne olursa olsun rakipleri bu statta Fenerbahçe’ye diş geçiremezdi. Rakip tanımazdı Fenerbahçe…

Şimdi ise yol geçen hanına döndü. Bırakın kaybetmeyi kazandığı maçlarda bile takım güven vermiyor. Taraftar son 4 maçtır kazanamayan takımlarına oldukça tepkili. Bu tepkilerinde de haklılar. Bu mu 3 yıl üst üste şampiyon olacak takım? Bu halleri ile mi ülkemizi temsil edecekler avrupa arenasında? Bu takımdan hiçbir şey olmaz. Çünkü takım takım olmaktan çıkıyor. Bir bakıyorsunuz Fenerbahçe müthiş oynuyor, bir bakıyorsunuz dökülüyor. Nerede sistem, oyun anlayışı nerede? Takım 2-0 galipken nasıl oluyor da 2-3 geriye düşüyor?

Guiza denen arkadaşın kafası nerede acaba? Fenerbahçe’ye yatmak için gelmedi, gol atmak için geldi. Atamıyorsan iyi futbolundan bana ne arkadaş. Senin işin gol atmak, çok koşma, iyi pas yapma ama gelen fırsatları golle sonuçlandır. Gerekirse Jardel gibi ol, gerekirse Tanju…

Fenerbahçe taraftarını kanser ediyor. İnanın insanlar hastalıkları için doktora gidiyorlar ya biz Fenerbahçeliler bir psikiyatriye gitmeliyiz. Fenerbahçe maçlarında inanın stresten maç izleyemiyoruz. Takımı tanıyamıyorum çoğu zaman.

Son olarak Guiza’ya gösterilen tepkiye katılıyorum ama aracına yapılan saldırıyı asla tasvip etmiyorum. Bunlar ülkemizde olmaması gereken, Fenerbahçe taraftarına yakışmayan hareketlerdir.

 
Toplam blog
: 3
: 257
Kayıt tarihi
: 12.02.10
 
 

07.07.1983 Konya doğumluyum. Konya İmam Hatip Lisesi mezunuyum. Konyada Memleket gazetesinde 4 yıldı..