Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Şubat '13

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe'yi zor durumda bıraktığınızın farkında mısınız?

Fenerbahçe'yi zor durumda bıraktığınızın farkında mısınız?
 

Fenerbahçe'nin golü ise 45.dakikada Baroni'nin penaltısından geldi.


UEFA Avrupa Ligi 2. Tur maçında 0-0'ın rövanşında Fenerbahçe BATE Borisov'u Kadıköy'de 1-0 mağlup etti ve bir üst tura yükseldi. Fenerbahçe’nin bir sonraki turdaki rakibi ise Viktoria Plzen oldu. İtalya'daki maçta sürpriz bir şekilde rakibini 3-0 mağlup eden Plzen, evinde oynadığı maçı da 2-0 kazandı ve TOP 16 turunda Fenerbahçe'nin rakibi oldu. Fenerbahçe, Çek takımıyla ilk maçı 7 Mart'ta deplasman da, rövanşı da 14 Mart'ta Şükrü Saraçoğlu'nda oynayacak.

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki mücadelenin 20. dakikasında BATE Borisov Baga'nın gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kalırken, Fenerbahçe'nin golü ise 45.dakikada Baroni'nin penaltısından geldi. Seyircisiz oynanan maçta Fenerbahçe, BATE Borisov ve hakem idare etti.  

Fenerbahçe seyirci desteğinden mahrum oynadığı maçı kazanarak, tarihinin en büyük UEFA başarısına erişti. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 maçı rövanş maçında Belarus'un BATE Borisov takımını eleyerek son 16'ya kaldı.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanşında cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı BATE Borisov maçını yaklaşık bin kişinin bulunduğu sarı-lacivertli taraftarlar stadın yanındaki Salı Pazarı'nda kurulan dev ekranda izleyerek takımlarına destek verdi.

Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki mücadelenin 53. Dakikasında maç saha dışından atılan meşaleler yüzünden bir dakika durduruldu. Daha önce atılan meşaleler yüzünden ceza alan Fenerbahçe, yine zor durumda kalacak.

UEFA Avrupa Liginde final oynayacak kalite ve güce sahip Fenerbahçe’ye, taraftarlarının atılan meşalelerle zor durumda bıraktığının farkında mı?

 

 
Toplam blog
: 77
: 603
Kayıt tarihi
: 28.12.12
 
 

Lisans, Serbest, Mesleki konular ve mevzuat değişiklikleri  ''İnsanın en büyüğü, en yüksek mevkid..