Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Aralık '12

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe zoru başardı. Fenerbahçe: 2 İBB: 1

Fenerbahçe zoru başardı. Fenerbahçe: 2 İBB: 1
 

Spora siyaset karıştırılmaması gerektiği her aklı başında insanın yaptığı bir uyarıdır…

Bu uyarı her zaman göz ardı edilerek, siyasiler özellikle popüler sporlara olan ilgileri nedeniyle, her zaman ellerini sporun içine daldırmışlardır.

Hele o spor dalında popüler bir kulüp buldular mı,  ellerini o sporun içinden hiç çıkarmazlar.

Bunun en güzel örneklerinden birisini dün akşam oynanan Fenerbahçe-İBB maçında gördük.

Her iki takımın oyuncuları sahaya çıkarken el ele tutuşmuşlar gibi ellerine sıkıştırılan pankartı taşıyorlardı. Pankart halk yararına olan bir içerik taşımıyor, resmen iktidar partisinin propagandasını yapıyordu.

Tabi böyle propaganda kokan bir pankart Fenerbahçe seyircisinden tepki gördü.

Önce pankarta bir bakalım. "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle İstanbul Melen suyuna kavuşuyor"

İyi kavuşsun da, bu propagandanın yapılacağı yer spor sahası mı?

Billboardlar ne güne duruyor?

Evet, Ligin 15. haftasında Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yendi. Kadıköy'deki maç başlamadan önce Fenerbahçe seyircisi ilginç bir protestoya imza attı. 

Statta bir anda bir uğultu koptu ve ıslık sesi yükseldi. Fenerbahçe'nin bu pankartla çıkmasına kimin karar verdiği ise merak konusu oldu. Seyircinin protestosu televizyon ekranlarına bile yansıdı.

Gelelim Fenerbahçe-İBB maçına;

Fenerbahçeli futbolculara rotasyon yaramıyor. Biraz dinlendiler mi hızlarını kaybediyorlar. İşte bunun en güzel örneklerinden biri Fenerbahçe-İBB maçı!

Maça golle başlayan Fenerbahçe, kısa süre sonra golü yedi!

Fenerbahçe’de kaleci Volkan hala ayakta uyuyor! Bundan birkaç hafta öncesini çıra ile aratıyor! Geçen hafta Kayseri maçındaki uyurgezer hali bu maçta da devam ediyordu.

Kullanılan bir serbest vuruşta, barajı geçen yumuşak bir topu alamayıp, sektirerek, rakip oyuncunun önüne attı. İBB’li futbolcu Webo’da bu hatayı affetmedi. Ha golden önce Volkan’a faul yapıldı mı? Evet yapıldı! Bu faulü Türkiye’de hakemler görür mü? Fenerbahçeli futbolculara yapılan faulleri görmeleri beklenemez. Çünkü Türkiye’de iki tür takım var. Fenerbahçe ve diğerleri!

Fenerbahçe maçı kazandı mı spor programlarında maç konuşulmuyor. Konuşulacak, Fenerbahçe’yle ilgili bir şeyler mutlaka bulunuyor.

Fenerbahçe maçı kaybetti mi, bu sefer de ‘Ne olacak bu Fener’in hali’ muhabbeti başlıyor. Sizin anlayacağınız, Fenerbahçe kimseye yaranamıyor. Ancak reytingler de Fenerbahçe üzerinden sağlanıyor.

Netice itibarıyla; Fenerbahçe zorlu bir engeli daha aşarak, ligin ikinci sırasına şimdilik oturdu. İnşallah önümüzdeki hafta ligin zirvesine kurulur ve son hafta Karabükspor’u da yenerek ilk yarıyı lider bitirir.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..