Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '11

 
Kategori
Güncel
 

Fenerbahçeli taraftarlarına savaşa çağrı

Fenerbahçeli taraftarlarına savaşa çağrı
 

Fenerbahçe'yi yenemeyeceksiniz.


Fenerbahçe’ye saha içersinde gücü yetmeyenler, her geçen yıl mali olarak Fenerbahçe’nin gerisinde kalanlar, son 10 yılda spora damgasını vuran Fenerbahçe’yi alt edemeyeceğini anlayanlar, en önemlisi Türkiye’nin en büyük sosyal kuruluşu olan Fenerbahçe’yi bir türlü tarikat denetimine alamayanlar büyük oyunlar peşinde koşarak Fenerbahçe’yi alt edeceğini sanmaktadırlar. 

24.08.2011 tarihi itibariyle Fenerbahçe’nin Avrupa şampiyonlar liginden ihraç edildi. Adı şike operasyonu olan gerçekte tam anlamı ile siyasi bir operasyon olan bu skandala verilecek tepki sadece söz ile kalmamalıdır. 

Fenerbahçe taraftarına bugün için görev, Fenerbahçe yönetimine liglerden çekilmesi için baskı yapmaktır. Bu Fenerbahçe için bedeli ağır olacaktır. Fakat Fenerbahçe bu bedeli ödeyebilecek gücü olan bir kurumdur. Ben kişisel olarak aşağıdaki metni hem e-mail ile hem de fax ile Fenerbahçe yönetimine gönderdim. Bütün taraftarlara çağrımdır. Elinizdeki her türlü olanak ile (e-mail, fax, telefon v.s) tepkinizi yönetime , Başbakanlığa hatta Cumhurbaşkanlığına gösterin. 

Benim yönetime gönderdiğim yazı ise şu şekildedir. 

“Görünen o ki sadece Fenerbahçe’ye dönük bu operasyonun amacı bellidir. Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım’ın dediği gibi siyasiler Trabzon’un şampiyon olmasını istemişler fakat takımımız bir şekilde bu oyunu bozmuştur. Ancak bu oyunu bozmanın bedeli ağır ödettirilmek isteniyor. Sahada kazanılan başarı masa başında alınmak istenmektedir. 

Ele geçirilemeyen Fenerbahçe’yi yola getirmenin başkaca yolu olmadığı bu operasyonla ortaya konmuştur. 

Fenerbahçe’ye resmen ilan edilmemiş bir savaş başlatılmıştır. Fenerbahçe taraftarı olarak kimden gelirse gelsin bu savaş kabulümüzdür. Yeter ki her zorluğu yenebilecek gücü olan kulübümüzün yöneticileri olarak bu savaşta başınız dik onurlu bir şekilde (Hiçbir şekilde en ufak taviz vermeden) kulübe önderlik edin. 

FENERBAHÇEYİ DERHAL SÜPERLİGDEN ÇEKİN. ÖNÜMÜZDEKİ YIL AĞZIMIZLA KUŞ TUTSAK FENERBAHÇEYİ ZATEN ŞAMPİYON YAPMAYACAKLAR. HİÇ OLMAZ İSE ONURUMUZLA BANK ASYA LİGİNDE OYNARIZ. ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDEMİYORSAK SÜPERLİGDE DE YERİMİZ YOK DEMEKTİR. LÜTFEN FENERBAHÇENİN ONURLU TARİHİNE YAKIŞIR DAVRANIP LİGDEN ÇEKİLİN. ÜSTÜMÜZE OYUN OYNAMAK İSTEYENLER BIRAKIN KENDİ ÇAMURLARINDA BOĞULSUNLAR. AKSİ TAKDİRDE KUVVAYİ-MİLLİYE RUHUNU BEDENİNDE HİSSEDEN HİÇ BİR FENERBAHÇELİ BU ONURSUZLUĞU ASLA KABUL EDEMEZ.” 

Saygılarımla 

Ali İhsan Uğuz 

 
Toplam blog
: 72
: 2174
Kayıt tarihi
: 11.04.08
 
 

3 Ocak 1958 doğumluyum. S.Muhasebeci Mali Müşavir olarak çalışmaktayım. Edebiyat ve sinema ilgim ..