Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Şubat '13

 
Kategori
Güncel
 

Fenerbahçeliler uyanın, görev sizin!

Fenerbahçeliler uyanın, görev sizin!
 

Bate maçında dışarıdan atılan bir yanıcı fişek sahada oyunun durmasına sebep oldu ve ceza geldi.

UEFA, Sarı-Lacivertliler’e önce 1 yıl men cezası verdi, ardından 2 yıl erteledi. Olayların tekrarı halinde Avrupa kapısı kapanacak.

Aynı olaylar sebebiyle Plzen ile Kadıköy’deki karşılaşma yine seyircisiz oynanacak. Çeyrek final öncesinde Fenerbahçe, Saracoğlu’nun muhteşem atmosferinden mahrum kalacak.

Bunların sebebini düşün gerçek Fenerbahçeli. Eğer bunları heyecanlı bir taraftarın istemeden yaptığını sanıyorsanız sanırım çok safsınız.

Bütün bu tezgâh 3 Temmuz kepazeliğinin birileri için yeterli olmadığı intibası uyandırıyor. Öyle hissediliyor ki birileri hala Fenerbahçe’yi parçalayıp yok etmeye çalışıyor. Soru şudur. İzin verecek misiniz? Saha dışında asayişten sorumlu olanlar yanıcı maddeyi atanı hâkim önüne çıkarmıyorsa iş sana kalıyor.

İşte UEFA açıkladı. Cezalı duruma düştü takımınız. Bir daha tekrarı 3 Temmuz’cuları çok mutlu edecektir. Biliyorsunuz ki maçlara yanıcı madde sokmak, sahaya yabancı madde atmak yasak. Bundan sonra siz belki yapmayacaksınız. Ama Fenerbahçe forması giymiş birileri yapacaklardır. Hem de her fırsatta deneyeceklerdir.

Sıra sende taraftar. Takımını seviyorsan bunlara sen izin vermeyeceksin.

İzmir 2013-02-28

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..