Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Temmuz '09

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçemin sambacıları

Fenerbahçemin sambacıları
 

Ve Fenerbahçemin iki sambacısı Andre Dos Santos ve Cristian Oliveira, İstanbul'a geldi. Bu sene inanıyorum ki şampiyonluğu kaptırmayacağız. Geçen sezon Beşiktaş oldu, bu sene de sıra bizde İnşallah. Teğet geçmeyecek umarım. Geçen sezon ezeli rakibimiz Galatasaray ile çok kötü bir sezon geçirdik. Ve Karakartal'a hediye ettik adeta. Umarım bu sene centilmenlik içinde geçecek sezon. Galatasaray ile aynı ligde oynamak bize zevk veriyor :)) Nedenini Fenerli dostlarım ve yüce taraftarımız daha iyi bilir. Tarihi karıştıracak olursak çıkar ortaya. Bu sene Brezilya rüzgarı esecek galiba rakip kalelerde ne dersiniz. Şimdi dün ülkemize gelen Andre Dos Santos ve Cristian Oliveira hakkında hurriyet'teki haberi okuyalım. Sevgilerimle.

" Brezilya'nın Corinthians takımından transfer edilen, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Kamer ile İstanbul'a gelen iki futbolcuyu, Atatürk Havalimanı'nda yaklaşık 50 taraftar sevgi gösterileriyle karşıladı. Fenerbahçe Kulübü İdari İşler Koordinatörü Serkan Acar ve dış ilişkiler müdürü Turgut Acar da yönetici Kamer ve futbolcuları karşılamak üzere havaalanında hazır bulundu.

Burada FB TV'nin canlı yayınına konuk olan yönetici Kamer, iki yeni transferin Fenerbahçe camiasına hayırlı olmasını diledi.

Kamer, şöyle konuştu:

“Biliyorsunuz kongrede başkanımız şampiyonluk sözü verdi. O sözün yerine gelmesi için, elimizden geldiği kadar, Fenerbahçeliler'i mutlu etmek için gayret gösteriyoruz. 1 haftadır Brezilya'dayız. Arkadaşlar birçok büyük kulübü reddederek bize geldiler, Fenerbahçe'de oynamayı tercih ettiler. 1 haftalık zorlu bir süreç yaşadık. Başkanımız Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmaksızın destek verdi. Şu anda ülkelerinde protesto gösterileri var. Taraftarları, kulüplerine 'Neden en iyi iki oyuncumuzu biraktınız' diye tepki gösteriyor. Taraftarları inanılmaz üzgün.”

Kamer, “Transfer devam edecek mi?”sorusuna, “Transfer hakkımız 8 ve şu anda 8 yabancı futbolcumuz var ama yönetim kurulumuzun, teknik heyetimizin tasarrufunda olan birşey, gerekirse transfer yaparız” yanıtını verdi.

Dos Santos

Yeni transferlerden Andre Dos Santos da Fenerbahçe'ye transferinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “İnşallah Fenerbahçe'ye şans getiririz. En güzel şampiyonlukları Fenerbahçe'ye kazandırmak istiyoruz. Başarılı olacağımızdan eminim. Fenerbahçe ile ilgili daha öncesinden iyi referanslarımız var. Burada oynayan Brezilyalı arkadaşlarımız güzel şeylerden bahsettiler. Fenerbahçe bizim ilk yabancı takımımız. Burada olmaktan çok mutluyuz” dedi.

Cristian Oliveira

Cristian Oliveira ise duygularını, “Herşeyden önce çok mutluyuz. Umarım Fenerbahçe'ye uğurlu geliriz. Fenerbahçe'yi çok iyi tanıyoruz. Bu arada arkadaşlarımız var. Onlarla uyum içinde, başarılı olacağımıza inanıyorum. Roberto Carlos ve Alex ile beraber oynayacak olmak büyük mutluluk. Onlarla yanyana oynayarak başarılı olacağımıza inanıyorum” diyerek dile getirdi.

İki futbolcu, havaalanından, Fenerbahçe Burnu'nda kulübe ait konukevine götürüldü " .

ŞAMPİYON FENERBAHÇE. . .

 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..