Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Aralık '06

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Ferdi çaba

Resimden tanımak; isimden tanımak, böyle idi; dostluğumuz Ferdi Kardeşim;

İnsanları bir birine yakınlaştıran, ‘’tasa ve kıvançtır’’ öyle anlar gelir ki, hiç tanımadığın yüzünü dahi görmediğin kişi ve/veya kişiler için tasalanır. Bir şeyler yapılması gerektiği konusunda çalışmalar yaparsınız.

Ve bir gönül seferberliği başlatılır, gördüm ki, seninle ilgili onlarca insan bir ‘’yaşam zinciri’’ oluşturma çabası içerisinde; ne mutlu böyle düşünen ve bu konuda çaba sarfeden insanlara... tebrikler.

Bu paylaşım, süreçinde; ‘’sanal platformun’’ etkisi şüphesiz yadsınamaz, bu platform üzerinden; globalize olan dünya’ya erişmek ve geri bildirim almak artık çok kolay...

Ben ‘’kişisel gelişim’’ üzerine düşüncelerimi söylemek üzere araştırmalar yapmaktayım.

Bana göre , insanların, kişisel gelişimi tamamlama yolunda gelebileceği zirve noktası, ‘’yaşatma mücadelesi’’ ve bunun içinden, kendinden vazgeçebilmesidir.

Benim Ferdi çabama gelince:

Ferdi, için üzülen insanlarımız, ellerinde bulunan kendilerine göre önem atfettikleri eserlerden oluşan bir müzayede havuzu oluşturabilir ‘’Sanal Platformda’’ (ferdi adına açılan kişisel sitesinde olabilir.) burada alınacak ürünlerin gelirleri; tedavi giderlerine aktarılabilir.

Bu şekilde, bir kampanya başlatılabilir ümidiyle sağlıkla kal Ferdi kardeşim;

‘’Karanlığa kızacağına bir mum yak’’ diyen sözden alınan güçle ‘’Gün eksilmesin pencerenden’’

 
Toplam blog
: 92
: 766
Kayıt tarihi
: 05.12.06
 
 

1970 Tarsus doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Tarsus'ta tamamladım.Yüksek öğrenimimi Atatürk Üni..