Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Aralık '06

 
Kategori
Haber
 

Ferdi'nin mücadelesi adı gibi kalmasın!!!

Ferdi'nin mücadelesi adı gibi kalmasın!!!
 

Hayatının baharında veda dönemecine sapmış bir can! Adı gibi bireysel vermekte olduğu mücadelesini, kitlesel kılmaya çalışan dostlarının destekleriyle dönüverecek belki de o dönemeçten! Ölümün soğukluğuna doğru sürüklenen ayakları güçlenip, yaşamın sıcağına koşa koşa varabilecek belki de, kim bilir?!...

Bütün çabalar bunun için değil mi zaten?!. Verilen tüm mücadele, yapılan tüm çağrılar, çalınan tüm kapılar bunun için değil mi?!. Ferdi'yi mücadelesinde adı gibi kalmaktan kurtarıp, kitlesel bir duyarlılıkla bu gencecik fidanı soldurmamak için değil mi bu feryatlar?

Peki nerelerde güçlü insanlar? Nerdesiniz ha?!! Hepi topu 350 bin liralık bir fatura var ortada! Hepi topu 350 bin lira! Yazı ile üç yüz elli bin lira!

Kimileriniz için bir daire, kimileriniz için dört tekeri üzerinde giden lüks bir araç, kimileriniz için de bir gecelik kumar veya eğlence parası!

Peki bir yaşamın bedeli ise söz konusu rakam, bir daire, bir araba veya bir eğlence organizasyonu kadar değeri yok mudur insan yaşamının?!. Neyle biçilebilir bedeli?!.

Programcılar nerdeler peki?!. Neredesiniz sevgili Seda Sayan?!! Kuşum Aydın?!! Savaş Ay? Ebru Akel?!! Esra Ceyhan?!! Programlarınızda köşe taşı yaptığınız, çok büyük(!) aşk sorunları yaşayan isimler kadar önemli ve tanınmış değildir de, onun için mi ilginizi çekmemektedir bu konuk?!! Kaynana Semra'nım, Ahu Tuğba, Meriç ve bilmem kim rakibi veya Harika Avcı'nın sorunları kadar önemli değil midir yoksa Ferdi'nin sorunu?!.

Yoksa can pazarı tezgahında dokunmakta olan bu durum, aşk pazarı tezgahlarında sergilenen rezillikler kadar renkli mi değildir sizler için?!! Reyting olarak daha aşağılarda kalmasından korkmaktasınız daaa?.. Onun için mi çok görülmektedir, dolu dolu(!) programlarınızın çok değerli(!) konuk koltukları?!...

Kitle iletişim aracı olarak tanımlanan TV ler, böylesi hayati bir durumda ''kitlesel'' hareket için kullanılmayacak daaa... Sevgili Ferdi, gencecik Ferdi'nin mücadelesi adı gibi ferdi bırakılacak daaaa... Kaynana Semra'nım ın kızının evliliği veya Ozan Orhon'un eski karısıyla barışma komedyası için mi ekranlardan telefon numaraları verilip, kitlesel tepkiler ölçülmeye çalışılacak?!! Ferdi'yi adı gibi bırakıp, bütün toplum bu salak saçma düzmece kurgu problemler karşısında mı ilgiye ve yardıma(!) davet edilip, duyarlı olmaları beklenecek ve anketler için telefon hatları kurulacak, toplumsal tepkiler beklenecek?!.

Aptal saptal yarışma soruları için kurulan telefon hatları veya Mehmet Ali Erbil'in akıllara ziyan yarışma soruları için çatır çatır kurulan hatlar, Ferdi'nin canına can katmak için kurulamaz mı?!! O hatlardan bir tanesi Ferdi'ye uzanacak yardım ellerini karşılamak üzere hazır tutulamaz mı sanki?!.

Tutulabilir elbet. Ferdi ekranda bir saat konuk edilse, gerekli para yardım havuzunu öyle çabuk doldurur kiii..En büyük matematik profesörleri bile çıkamazlar bu havuz ve musluk probleminin içinden! Halk bütün duyarlılığı ile hemencecik çözüverir bu problemi!

Ama anlaşılan, bir yerlerde bir şeyle eksik! Ben farkettim durumu ve şunu öneriyorum!

Ekranları parselleyen büyük büyük yapımcıların ilgisini çekebilmek için, Ferdi'ye bir Kaynana Semra'nım veya Ahu Tuğba yakınlığı uydursak! Ve desek ki ''Flaş Flaş Flaş!!!'' ''Şok gelişme!'' ''Aslında hem Ahu Tuğba ile hem de Kaynana Semra'nım ın kızcağızı ile evlenmek isteyen ilk kişi Ferdi'ydi'' !!! İlginiz olabilebilir mi acaba?!! Merakınızı çekebilir mi?!!

O zaman siz geç kalmadan ilginizi çeksin diye ben şimdilik yalan dolan katmadan, en acı şekliyle sadece gerçeği haykırıyorum!.. Ve diyorum kiii...DİYORUZ Kİİİİ::

''Flaş Flaş Flaş! Kaynana Semra'nım veya Ahu Tuğba ile bir ilgisi olmasa da bu çocuk ölüyor ey programcı milleti! Hepimizin korktuğu ölüm, eğer elimizi çabuk tutmazsak, şu kapının ardında, hemen şurdaki en yakın kapının ardında bu gencecik bedeni bekliyor! Peki sizler o lanetli kapıyı, ölümün soğuk yüzüne çarpmak için daha neyi bekliyorsunuz haaa?!!

Neyi bekliyorsunuz?!!

http://biryardimeli.bz.tc

 
Toplam blog
: 117
: 2206
Kayıt tarihi
: 22.06.06
 
 

1969 İstanbul'unda açmışım gözlerimi bu dünyaya... Ege Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu, şimd..