Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mayıs '09

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Ferhat Göçer, Mersin Üniversitesi kampüsünü salladı...

Ferhat Göçer, Mersin Üniversitesi kampüsünü salladı...
 

Ferhat Göçer,Üniversite konserlerinde Mersin'i salladı...


Bu sene 15.cisi düzenlenen Mersin Üniversitesi Sanat ve Spor Şenlikleri çok renkli sahnelerin yaşanmasına sebep oldu.Türk Halk Müziğinin en güzel örneklerinin yanı sıra aşıkların atışmaları beğeni ile izlenildi.Türk Sanat Müziği konserleri ile musikimizin en güzel eserlerine yer verilerek yaşatıldı.1 Mayıs tarihinde ise Ferhat Göçer, Mersin Üniversitesini adeta salladı.İşte muhteşem haber:Mersin Üniversitesi (MEÜ) tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen Kültür ve Spor Şenliği kapsamında sahne alan Ferhat Göçer, sevilen parçalarını Mersinli hayranları için seslendirdi.
MEÜ Çiftlikköy Merkez Kampüsü Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen konsere sadece üniversite öğrencileri alındı. Bu nedenle üniversite kampusüne toplu taşıma araçlarının yanı sıra ticari araçların da giriş-çıkışına izin verilmezken, girişte kimlik kontrolü yapıldı. Üniversitenin giriş kapısında araçlarından indirilen öğrenciler, konser alanına ulaşabilmek için 15 dakika yürümek zorunda kaldı. Yoğun ilgi gören konserde renkli görüntüler yaşandı.

MEÜ Rektörü Prof. Dr. Suha Aydın'ın da izlediği konsere 15 dakika erken başlayan Ferhat Göçer, dünya opera repertuvarından günümüz şarkılarına, Türk sanat müziğinin seçkin eserlerinden Türk halk müziğine kadar çeşitli şarkı ve türküler seslendirdi.

Sahne şovlarının yanı sıra gitarıyla da parçalar seslendiren Göçer, duygusal ve hareketli parçaların yanı sıra İngilizce parçalar da seslendirdi. Konser esnasında sahne ışıkları ve açık hava tiyatrosunun ışıklarının kapatılmasını istedikten sonra hayranlarından cep telefonlarını açmalarını isteyen Göçer, 'Çok Sevdim İkimizi' adlı parçasını seslendirdi.

Yaklaşık 1 saat süren konserin ardından sahneye çıkan MEÜ Rektörü Prof. Dr. Suha Aydın, festivale katkı ve katılımından dolayı Ferhat Göçer'e teşekkür plaketi takdim etti. Aydın, şenliğin sevginin, saygının, dayanışmanın ve paylaşımın harmanlandığı ve aynı zamanda üniversite kimliğine yakışır bir şekilde geçmesinin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..