Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

3 Ocak 1958 doğumluyum. S.Muhasebeci Mali Müşavir olarak çalışmaktayım. Edebiyat ve sinema ilgim alanımdadır. Birçok hikayem ve deneme yazılarım vardır. Hali hazırda 2 roman çalışmam devam etmektedir. Halen İzmir'de yaşamaktayım. Hayatın acımasızlığı karşısında bu ülkede ayakta kalmaya çalışan milyonlarca insandan biriyim...

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
FB-GS maçından dikkatimi çekenler

Merhaba Bekir. Emre konusunda ki görüşlerine katılıyorum. En baştan transferini istememiştim. Hele ikinci dönüşü daha kötü. Maalesef siyasi dengeler bu transferi istedi. Cüneyt Çakır bence kötü bir maç yönetti. Fazla eyyamcıydı. FB'nin bu tür eyyamcılıklara ihtiyacı yok olmamalı da. Ayrıca kuyt'a yapılan penaltıyı da vermedi. Yani hatası çoktu. Artık Gs'nin FDB'yi yenme rüyası da başka bir bahara kaldı.

13 Mayıs 2013 15:00
Şak şak şak Schalke!

Merhaba Bekir:Uzun zamandır yazmıyordun.yazılarını özlemişim. Gs çeyrek finale kaldığı için tebrikler. Ama benden bu kadar. Gs ilk yarı iyi oynadı kabul ama sadece iyi oynadı. Öyle aman aman bir üstünlük yoktu. İkinci yarı ise Gs sahada zaten hiç yoktu.Üstelik rakipte 17-18 yaşında çocuk denecek futbolcular sahadaydı.Eminim aralarında Drogba'nın torunu bile vardır!. Bir kere daha Fatih Terim şansının mucizesine tanık olduk.Allahın sevgili kulu. Ben de bu kadar şans olsa inan ABD'ye başkan bile olurdum. Bir de bizim FB'nin hallerine bak. Ne kadar olumsuzluk varsa sanki hepsi bir araya gelip FB'nin tepesine çöreklenmişler. Saygılar dostum.

29 Mart 2013 13:44
Yılın son derbisi GS-FB maçının değerlendrirmesi;

Ben demiştim demek istemem ama hani GS nasıl kazanır madde madde gerçekleşti. Fatih Terim'in balı Bekir hayatının hatasını yapıp kendi kalesine gol attı. Hakem her ikili mücadeleyi GS lehine yorumlayıp Selçuk'un frikik golüne zemin hazırladı. Son olarak da Meireles'e sadece ikili mücadele de yorumlanabilecek bir durumda kırmızı kartı gösteriverdi. Ne desem ilahlar GS'nin şampiyonluğunu istiyor. Anlaşılan 3 Temmuz süreci devam ediyor. FB'nin cezası devam ediyor anlaşılan.

17 Aralık 2012 09:03
 
Toplam blog
: 72
: 2174
Kayıt tarihi
: 11.04.08