Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '09

 
Kategori
Siyaset
 

Fethullah Gülen' in ayak sesleri artık daha yakın.

Fethullah Gülen' in ayak sesleri artık daha yakın.
 

Resim: Alıntı


Biz derin uykumuzda uyuya duralım, gençlerimiz uyumuyor ve uyarıları ile bizi uyandırıyorlar daldığımız o derin uykudan.

Anne. Baba. Bak Fethullah Gülen amcanın yeni oyunu neymiş?

"Bu konuya dikkat (!) çekerek beni uyandıran oğlumla ne kadar övünsem azdır. Kendisine çok teşekkür ediyorum."

Şimdi yeni liralardan birini alın ve dikkatlice bakın. Bir farklık görebildiniz mi? Hayır mı? Biraz daha bakın. Yine mi göremediniz? E bi daha bakın o zaman. Yine mi göremediniz?

Size ipucu vereyim o zaman.

Parayı ışığa doğru tutarak, Ata’nın arkasındaki Ay Yıldız’ a verin bütün dikkatinizi. Ay ve Yıldız’ın yeri değişmiş, kaydırılmış gibi geldi mi size de? Geldi değil mi?

Peki; yukarıdaki resimde ne görüyorsunuz desem, eminim ki birçoğunuz elinde Kuran, bir yandan duygu sömürüsü yaparken, bir yandan da birilerini birilerine şikayet edip, yakınıyor, kötülüyordur diye düşünürsünüz.

Siz merak ediyor musunuz bilmem ama ben devlet okulları dururken, değeri trilyonları katrilyonları bulan zincir okulların açılma nedenini ve arkasındaki sermaye yapısını çok merak ediyorum açıkçası. Ve o okullarda ne okutulduğunu. Mustafa Kemal Atatürk’ ün övüldüğünü, inkılâp ve devrimlerinin anlatıldığını hiç sanmıyorum. Hiç duymadım çünkü bu şahısların ağızlarından. Aksine; onlara göre şarap içip kadınlarla dans eden, onlara hiç hak etmediği payeler vererek tepemize çıkaran, din düşmanı, İslam düşmanı bir adamdır Mustafa Kemal Atatürk ve onun adı yavaş yavaş kazınmalıdır, kazınacaktır bu ülkeden.

Ka-zı-na-cak-tır!

Örneğin kaçımız fark etti ki bir günde defalarca elimizden geçen paraların üzerinde oynanan oyunu. Kaçımız eline alıp şöyle evire, çevire dikkatlice baktı ki..

Uyuyoruz biz! Cidden uyuyoruz. Dikkat edelim ölüm uykusu olmasın bu. Sonra uyanamayız.

İşte dünden bugüne Türk Lirasının üzerinde oynanan oyunlar ve aktörleri ile beraber yardımcı oyuncularının sunumu.

Bu sunumda emeği geçen Sayın Nuray Aslan ve Ramazan Aslan’ a teşekkür ediyorum gıyaplarında... İyi ki varsınız, iyi ki bizi uyandırdınız biz daldığımız derin uykudan.

http://www.oyumsana.com/anketler.php?q=anket_goster&aid=70511

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..