Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Temmuz '19

 
Kategori
Siyaset
 

FETÖ Böyle Sıfırlanır

Yeryüzü coğrafyasında bulunan ülkelerde gerçekleşmiş olan askeri veya sivil darbelerin ve terör örgütlerinin arkasında ABD-CIA olduğu ve bu darbelerin ve de terör örgütlerinin asıl amacının silah petrol ve dolar zenginlerini daha doğrusu dünya ekonomisini elinde barındıran dünya tuccarlarını daha çok zengin etmek olduğu bilinmelidir.

İşte örnek Ortadoğu İslam coğrafyasında CIA tarafından örgütlenmiş aynı dine mensup insanların birbirlerine düşman edilen fotoğraf!

Tamam da, aynı dine mensup insanlar birbirine nasıl düşman edilebiliyor?

Cevabı çok açık..

İslam dininde sunnisi şafisi hambelisi alevisi vb. tamı tamına 72 nüans farkıyla farklı inanç türleri vardır. Nüans farkı dememin sebebi şu; bir inanışa göre bir erkeğin kadınla tokalaşması abdest'i bozduğuna inanır, bir diğer inanışa göre abdest'i bozmaz. Bunun gibi küçük ayrıntılar. Hepsinde cennet ve cehennem ve de cihat inanışları aynıdır.

Bir de bunların ötesinde küçük cemaatler var ki saymakta zorlanılır.

CIA, bu farklı mezheplere ve cemaatlere mensup kişiler arasından seçmiş olduğu aralarında bırakınız kendi dine inanmayanları, farklı mezhepe inananları öldürmenin cihat olduğuna inanan kişileri özel eğitime tutarak terör örgütü oluşturmaktadır. Terör örgütü kendini terör örgütü elemanı olarak elbette ki tanımlamıyor. Bir mücahit bir cihat askeri olarak tanımlamakta ve ölürse öldürülürse şehit olacağına ve cennet gideceğine ve hurilerle birlikte ölümsüz dünyada yaşayacağına inanır.

Tüm bunlar bize saçma gelebilir ama İslam coğrafyasındaki gerçek bu azizim! (tabi gerçek inançlı kişileri tenzih ederim)

Gelelim resmi tatil ilan edilen 15 temmuz'a..

İstisnalar hariç, cemaatler demek geçer akçe demek olan ülkede CIA, FETÖ terör örgütünü öylesine suya sabuna dokunmadan örgütlemiş ki, özellikle askeri alanda şeytanın bile aklına gelmeyecek nitelikte. CIA tarafından seçilerek özel yetiştirilmiş olan bu subaylar hem yapmış oldukları eylemlerin cihat olduğuna inandırılmışlar hem de inanmış oldukları din (tırnak içinde) ile islam cumhuriyetini kuracaklarına hatta ölürlerse cennete gideceklerine inandırılmışlar..

'Subaylar generaller böyle saçmalıklara nasıl inanırlar' diyeceksiniz ama tabiki cumhuriyete ve Atatürk ilkelerine bağlı subay ve generallerden söz etmiyorum. Bu tür subayların beyinlerinin örümcek ağlarıyla donatıldığı  için cennete gideceklerini kesin gözüyle bakarlar ve her an emir almayı beklerler.

15 temmuz 16'da CIA düğmeye bastı ve 250 yurttaşımızın hayatına mal olan kanlı darbe girişimi gerçekleşti. 2500 yurttaşımız da ölebilirdi ama güvenlik güçlerimiz gerçek Atatürkçü subay ve polisimizin gücü ile darbe püskürtülmüştür.

FETÖ ile mücadele konusunda geniş ve kalıcı temizlik için ya yeni bir iktidara ihtiyaç var ya da geniş bir mutabakat hükümetine. Birinci seçenek daha mantıklı gibi geliyor bana..

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..