Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Eylül '16

 
Kategori
Güncel
 

FETÖ'yü Türkiye'ye anlatan Türkiye Cumhurbaşkanı, şimdi dünyaya anlatmaya çalışıyor!

FETÖ'yü Türkiye'ye anlatan Türkiye Cumhurbaşkanı, şimdi dünyaya anlatmaya  çalışıyor!
 

internetten alınmıştır


Türkiye'de, FETÖ'yü en iyi anlayan ve ona karşı en etkin mücadeleyi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan şimdi de tüm dünyayı bu tehlikeye karşı uyandırıyor.

BM Genel Kurulunda konuşan Erdoğan, 170 ülkede örgütlendiği bilinen bu yapının dünya için de büyük tehdit oluşturduğunu adeta haykırıyor.

Türkiye kamuoyu şunu kesinlikle anlamıştır bugün: Eğer, FETÖ saldırısı Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye'ye değil de mevcut siyasilerden birinin liderliğindeki Türkiye'ye yapılsaydı bu saldırının püskürtülmesi imkansız olurdu.

FETÖ gibi din maskesi kullanarak emperyalistlere taşeronluk yapan bir yapının ancak onların silahıyla silahlanmış ama onlardan daha gözü kara bir lider tarafından mağlup edilebileceğini bugün daha iyi anlamış durumdayız.

Ne CHP lideri Kılıçdaroğlu ne ötekiler... Hiç biri bu savaşta devleti bugünki gibi koruyamazdı; korumak isteseler bile...

Korumak isteseler bile diyorum; çünkü CHP lideri, 15 Temmuz saldırısından sonraki duruşunu son günlerde bozmaya başladı bile... Sayın Kılıçdaroğlu, Ahmet Hakan'ın programında FETÖ televizyonlarının kapatılmasının hata olduğunu açıkça söyledi.

Bu demektir ki, darbe girişiminin sıcaklığı geçtikçe, duruşlar bozulmaya devam edecek... Ama bir kişinin duruşu hiç bozulmayacak... O da Cumhurbaşkanımız Erdoğandır...

Türkiye Cumhurbaşkanı, ülkesinde herkesden önce farkedip herkesten çok mücadele ettiği bu ahtapot için bugün dünyayı da uyandırmaya çalışıyor.

Yılan, bir gün kendini besleyenleri de, bana dokunnmadıkça bin yaşasın, diyenleri de sokacaktır... Üstelik onlar bizim gibi panzehirli de olmayacaklar.

Eğer, tüm insanlık bir aile ise, biri için tehlike olan hepsi için tehlikedir... Yeter ki, aile reisleri bu tehlikenin farkında olsun ve tedbirini alsın.

Bugün bu küresel tehdit karşısında en azimli, kararlı ve donanımlı lider Türkiye'de bulunuyor... Bu Türkiyenin en büyük şansıdır.

Yıllardır, "dünya beş'ten büyüktür", diyerek günümüz küresel zulüm düzeninin sakatlığını haykıran, mülteciler konusunda dünyayı vicdana davet eden, küresel  terör belasıyla en iyi savaşan Türkiye Cumhurbaşkanı, şimdi de terörün en sinsisine karşı dünyayı uyarıyor.

Umarız ki, Türkiye halkının anladığı gibi, dünya halkları da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı anlar.

Dünyadaki zulüm düzeni Osmanlı'yı yıktıktan sonra kurulmuştu; şimdi Osmanlı'nın torunu bu zulüm düzenini yıkıp yeniden adil bir dünya oluşturmak için çaba sarfediyor.

Bunu yapabilecek olan da yalnız ve ancak Osmanlı bakiyesi Türkiye ve onun lideridir.

Allah yar ve yardımcısı olsun!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..