Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ağustos '17

 
Kategori
TV Programları
 

Fi Dizisi “Altın Makas” ile Show TV’de

Fi Dizisi “Altın Makas” ile Show TV’de
 

Fi dizisi puhutv de yayına girdiğinden beri oldukça ses getirdi. Açık saçık sahneler ile tüm cüretkarlığını gözler önüne serdi. Bir merak bir merak herkes seyretmek istedi. Tabi yatırımcı bunu paraya dönüştürmeliydi, daha çok daha çok paraya…

İnternet üzerinden yayınlara karşı olduğumu zannedenler yanılıyor. Beni ne zamandır takip ettiğinizi bilmiyorum ama “internet yayınını” savunan ilk ya da ilkler arasında olduğumu yakın markaj yapanlar hatırlar. Bilhassa ipi çekilen diziler için iletişim kurmuş her seferinde de duvara toslamıştım.

Riskli yatırım olarak görüldüğü, herkesime ulaşamayacağı için bana kapı gösterilmiş, çözümlerime de hayal olarak bakılmıştı.

Ne oldu, ha ne oldu?

Benim dediğim noktaya geldik ve internet tvlerinin dizileri ekranlarda bir bir yerini bulacak duruma geldi.

Bu durumu da yüzde yüz destekliyorum!

Canım herkesin son model cep telefonları var, oradan izlesinler diyen arkadaş, sen cep telefon modellerine bakma, para yok para… Para ile ne alakası var derseniz, hemen ekonomik yazıya dalar, aklınızı baştan ayağa karıştırırım. Bir zahmet lütfen açlık sınırını bir araştırın da paralı kanallardan dizi seyredecek güzelim insanların profilini bir çıkartı veriniz.

Gelelim konuya…

İnternet üzerinden yayın yapan dizi ve film kanallarının payından “açık tv kanalları” (lütfen açık yazısını yanlış anlamayın) bir parçada bana düşer, diye düşünmek zorunda kaldı. Hayır, en zoru da Fi dizisi açık tv kanalı Show TV de yayına girecekmiş olması, hayırdır İnşallah!

Girsin bakalım!

Girsin de dizi mi yayına, yayın mı bize, altın makas mı devreye girecek?

Tabi ki altın makas kazanır!

Diziyi kuşa çevrilmeden izlemek için özel bir yöntem bulunmuş bu yöntem: her sahneyi iki farklı şekilde çekiyorlarmış… ben bilmem, söylentiden ibaret!

Ama televizyondan izleyen montajsız, makassız, alabildiğine cesur sahneleri izlemek isteyecek… mi, evet, cevap bekliyorum…

Show tv nin izleyen profiline bakıldığında “istemeyecek” derim.

Siz bizi hala “Tutti-Frutti” izleyen ya da “Gece Aerobiği” seyreden ülke mi sanıyorsunuz?

 

İşin acısı 1993 yılında “Tutti-Frutti” Show Tv de gece 00.00 da yayınlanan bir eğlence programıydı. Hem de göğüs, bacak ortadaydı. “Gece Aerobiği ya da jimnastiği” 1991 de komşu kanal Star Tv de 00:00 yayınlanan enteresan çekimli bir jimnastikti.

Nerden nereye? Sanırım o zaman nüfus bu kadar patlamamış insanlar en fazla 2 çocuk yapıyordu, nüfusu patlatmak lazım tabi…

Gelelim Fi dizisine,

 Puhutv deki cesareti ile ekrana gelse inanın Çin’in nüfusunu geçeriz. Haliyle bu hali ile izlemekten başka çare yok! Ne de olsa bu hali bedava. Cesaret isteyenler verin parayı puhutv parmağınızın ucunda…

Hayatta cesaretimizin kırılmaması dileği ile…

 

www.televizyongazetesi.com

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://facebook.com/pages/Ece-Er

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..