Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Kasım '09

 
Kategori
Siyaset
 

Fıkra Pazarı...

Hep siyaset yazarak iç karartmanın anlamı yok. Zaten yazdıklarımı okuyan kişi sayısı bir elin parmaklarını ancak geçiyor... Sıkı takipçilerimi buradan takdir ediyorum, ben bile kendimi böyle takip edemiyorum. Bu minvalde sıkıntılı konulara bir günlük ara verelim. İşte size hoşgörünüze sığınarak Made in Selçuk patentli bir fıkra:

CHP'linin birine sen iktidarsızsın demişler: "Gidip bir parti meclisine sorayım!" diye cevap vermiş. DTP'liye, sen bölücüsün demişler: "Gidip İmralı'ya bir akıl danışayım!" demiş ve oradan ayrılmış. Yine MHP'linin birine, sen iktidarsızsın demişler: "Ülkücü hareket engellenemez!" diye slogan atıp, genel merkeze koşturmuş.

AKP'liye sen hırsızsın demişler: "Sayın Başbakanımız 7 Aralık'ta ABD ziyaretinde bulunacak, Obama'ya sorsun, ancak öyle cevap verebiliriz" diye kendini savunmuş.

Herşeyle dalga geçmeye başladıysak artık bizden çekinebilirler. Çoğu insanın tatminsiz biçimde ortalıkta gezindiği şu günlerde mizah duygumuzu yitirirsek bilmeden de olsa yaşama ve direnme sevincimizin dibine kibrit suyu ekeriz. Sabahleyin birbirimize "Günaydın!" demek inceliğini göstersek, kuyruğa kaynak yapmadan girsek, kırmızı ışıkta dursak bu insan coğrafyasının gönül zenginliğine kimse ulaşamaz. Neyse, bu da geçer.

 
Toplam blog
: 93
: 472
Kayıt tarihi
: 09.06.09
 
 

21-07-1973 tarihinde İstanbul'da doğdum. M.Ü. İletişim Fakültesi Radyo-T.V. Bölümü'nden 1995 yılı..