Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mart '14

 
Kategori
Mizah
 

Fıkralarla gülelim

Fıkralarla gülelim
 

görsel netten


Seçimlere bir gün kaldı, günlerdir halkımız, sinir bozucu, üzücü haberlerle yıprandı, sinirler iyice gerildi. Kimileri acılar tattı, yaşamı Cehenneme çevrildi, TV. lerde ve gazetelerde haberleri izledikçe bizler de çok üzüldük, strese girdik.

İstedim ki sinirlerimiz gevşesin, gülerek stresimizi atalım. Düşünsel planlarla makaleden kısa olarak Aşağıda sunacağım fıkraları okumanızı tavsiye ediyorum, bol bol kahkaha atacağınıza eminim.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle, yaşamınızdan gülümseme eksilmesin.

NAHİDE ÇELEBİ

VERDİKÇE VERİYOR

Adamın birine sayısaldan büyük ikramiye çıkıyor.
Zaten anlaşamadığı karsına bile söylemiyor. Sabaha karşı ikramiyeyi almak için yola çıkıyor. Tam yarı yola gelmişken bir telefon. Arayan kayınbiraderi. “ Neredesin enişte” ?
“Dışarıdayım hayırdır ?”  “ Çabuk eve gel”  Ne oldu ?” Çok mu acil”  “Hemen gel !... Ablam !”  “Yoksa hasta mı?”  “Yok sizlere ömür!... Başımız sağ olsun. Telefonu kapattıktan sonra adam bulunduğu yere çöküyor. Ve gülmekten kendini alamıyor, ‘Ey güzel Allah'ım, verdikçe veriyor, verdikçe veriyor ‘ ! ! !

MASAL KİTABI

Adam in biri kitapçıya gider ve tezgâhtara:"Evin Reisi erkektir" adlı kitap var mı? diye sorar. Tezgâhtar yanıt verirr: "Maalesef  beyefendi! Masal  Kitapları satmıyoruz.

TEKRAR DENERSİN

18 yaşındaki kız, annesine iki aydır adet görmediğini söyler. Annesi, çok tedirgin olur ve eczaneye bir hamilelik testi almaya gider ve sonuçlar kızın hamile olduğunu gösterir. Anne çıldırmıştır, bağırır çağırır ve “bunu yapan hangi domuz? Bilmek istiyorum” der. Kız telefon acar ve yarım saat içinde bir Ferrari evin önünde durur, içinden hafif uzun boylu, sarı saçlı ve çok pahalı bir elbisenin içinde büyüleyici özellik gibi genç iner ve içeri girer. Genç: “kızınız durumu anlattı, kişisel durumumdan dolayı kızınızla evlenemem, ancak tüm sorumluluğu alıyorum. Eğer bir kız çocuğu doğarsa annesine bir ev, bir yazlık villa ve milyon dolarlık bir banka hesabi, eğer bir erkek çocuk olursa bir kaç fabrika ve bir milyon dolarlık bi hesap eğer ikiz doğarsa her ikisine de 500 bin dolarlık hesap ve bir fabrika vereceğim. Ancak düşük olursa” O zamana kadar sessizce bekleyen baba elini dostça gencin omzuna koyar ve :”o zaman tekrar denersin evladım” der.

 

 

 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..