Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '12

 
Kategori
Futbol
 

Fikret Orman'ın Beşiktaşı...

Fikret Orman'ın Beşiktaşı...
 

2012-2013 Türkiye süper lig sezonu Beşiktaş için büyük hüsranla başlamıştır,daha başka bir deyimle Beşiktaş taraftarı hiç bu kadar kötü bir duruma düşmemişti.

Borç 520 milyon TL.olarak açıklandı,bunun 350 milyon TL.si BJK AŞ ye ait geri kalan vakıf ve derneklerin borcu.Yıldırım Demirörene 104 milyon tl borç ise taraftarın içine bir türlü sindiremediği bir borçtur,çünkü Yıldırım Demirören gelişigüzel transferler ile beşiktaşı batağa sürüklemiş,gereksiz insanlara değerinden fazla para vermiş bugünkü durumun sebeplerindendir.Birde üstüne yetmezmiş gibi Beşiktaşımızı yarıyolda bırakarak kaçmıştır.Türk Futbol Federasyonu Başkanı olması da neye ve kime hizmet onuda anlamış değiliz.

Gelelim Fikret Orman a;Borçlardan dolayı yeni bir mali yapılanmaya soktuğu Beşiktaş Futbol takımını bu kadar acınacak bir duruma düşürmesi,geleceğin Beşiktaşını oluşturuyoruz diyerek ne kadar genç, tecrübesiz,ucuz futbolcu varsa transfer etmesi, taraftarın hazmedemeyeceği bir durumdur lakin Çarşı sabırla beklemekte ve tüm taraftarlar gibi FEDA demektedir. FEDA demek Beşiktaşı feda etmek anlamına gelmemeli diyerek te yönetimimizi uyarıyoruz.

Dün gece FUTBOLİZM adlı bir programda konuşan SERGEN YALÇINın '' Beşiktaş gibi büyük bir klübü kimsenin bu hale getirmeye hakkı yok'' harcadığınız paralara daha kaliteli futbolcular alınacağını ve Avrupa şampiyonasında oynayıpta beşiktaşa gelmek isteyen 3-4 futbolcu olduğunu ben çok iyi biliyorum ama nedense Fikret Orman oralı bile olmadı dediğini duydum.Tamam bir takım küçülmeye gidebilir ama Beşiktaşa bu asla yakışmıyor,son 20 senedir seyrettiğim en kötü beşiktaş kadrosu deyişine katılmamak elde değil.

Sayın Fikret Orman,Beşiktaş futbol takımını daha ne kadar küçülteceksiniz? Sportif başarının yakalanması iyi transferlere gereksinim olduğu gerçeğini ortaya çıkarmıyor mu? Futbol takımına ayrı bir bütçe ayrılmıyor mu? Keza BASKETBOL takımı bile son 7 ay içinde 4 büyük kupa sahibi olmuşken,oranın giderleri de futbol şubesinden mi karşılanıyor?Bilindiği üzere 4-5 şubeyi kapattınız, hiçmi katkısı olmadı?Bu sorular sizden cevap bekliyor.

Geçen hafta Gaziantepspor a 90+2 de kaybedilen 3 puan ve dün akşam İnönü stadında hiçbir varlık gösterilemeden Sivasspora 1-0 kaybedilen bir maç ile son iki haftada ki altı puanlık kayıp ve önümüzdeki hafta Fenerbahçe ile yapılacak derbi maçın da kaybedilmesi durumunda, 3 hafta üstüste yenilmeyi BEŞİKTAŞ camiası ve taraftarı kaldıramaz.

Artık adam gibi, heyecanla, koşan, savaşan kazanan bir BEŞİKTAŞ izlemek istiyoruz Sayın Başkan. Lütfen bunu Beşiktaşlılara çok görmeyin....

 
Toplam blog
: 33
: 699
Kayıt tarihi
: 04.08.08
 
 

1976 Amasya doğumluyum. İstanbul'da yaşıyorum, Anadolu üniversitesi Turizm ve Otelcilik mezunuyum..