Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Temmuz '18

 
Kategori
Siyaset
 

Fikri Hezeyan!..

Cumhuriyet Halk Partisinin durulacağı yok!

Kimi sesler partide değişimin olmayacağını, şuan için gündemlerinde kurultay çağrısı olmadığını dillendirirken…

Mesela… Sayın İnce ise çok farklı şeyler dillendirmekte…

Ama, esas insana garip gelen akıllı-başlı köşeyazarlarının, sırf yazı yazmak adına, sırf köşelerini boş bırakmamak adına kalem oynatmaları…

Daha birkaç gün önceki bir yazımda belirtmiştim. Acaba demiştim, Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın İnce’yi partiden uzak tutmak için ilahların önüne mi attı?!

Okuduğum makalelerde dillendirilen bir başka görüş ise, Sayın Kılıçdaroğlu’nun bir “Batı Projesi” olduğu ve Batının Sayın Kılıçdaroğlu hakkında fikri sabite ulaşmadan Kılıçdaroğlu’ndan vazgeçmeyeceği.

Türkiye’de efsanelere ve mitlere çok fazla değer verir ve inanırız. Ülkemizde insanların böyle doldur-boşaltlara tevessül etmesi, bu fikir kırıntılarına prim vermeleri, kamuoyunu kendi inançları doğrultusunda yönlendirmeleri, rasyonaliteyi perdelemekte ve insanların akıl tutulmasına neden olmakta.

AK Parti için de benzer şeyler ifade edilmedi mi?

Nedense, insanların, bu şekilde toplumda hiçbir kimsenin bilmediği ya da vakıf olmadığı bir bilgiyi, çok gizli kanallardan edinmiş havası yaratarak, yine diğer insanlara pazarlaması, bence bilinç düzeyinin düşüklüğü ile ilintilendirilebilinir.

Vallahi ben Sayın Kılıçdaroğlu’nun Batı destekli CHP’yi “idare” edici bir figür olup-olmadığını bilmem…

Ama, CHP’nin bu politik kargaşada; özellikle son günlerde yaşanan Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın İnce arasında yaşanan polemik savaşta, her zamanki gibi itibar kaybı yaşadığını ifade edebilirim.

CHP, bu zihniyetiyle “tabela” partisi olmaktan öteye gidemeyecek gibi, hem de %30’a yaklaşan oy potansiyeliyle… 

 
Toplam blog
: 706
: 83
Kayıt tarihi
: 18.05.16
 
 

Ben, Uludağ Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü mezunuyum. Şuan için öze..