Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1984 Istanbul doğumluyum ancak 5 yaşımdan beri Antalya'da yaşıyorum. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü'nden 2006 yılında mezun oldum. Şu an İngilizce öğretmenliği yapmaktayım. Yazmaksa hayatta tutan ve paylaşmak istediğim bir panzehir. Sevebildiğimiz sürece üretebileceğimize..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
İbretlik

Çok etkilendim, kelime kelime içime işledi yazdıkların. Şarap kadehinde mahrem bir yolculuktu, üstelik mevsim mevsim...Takibe devam edeceğim :)

11 Temmuz 2008 00:19
Haydi bakalım…

Ellerinize sağlık... Kadının kadını geriye götürüşüne böylesi güzel sitem edilebilirdi. Atatürk'ümüzün ileri görüşlülüğüne böylesi güzel kalem olunabilirdi. Kadın olmakla gurur duyalım, kafamızdaki hediye paketleriyle değil di mi?Üstelik paketten yıllar öncesinin ilkel, kör-cahil karanlığı çıkmasına rağmen! Sevgiyle...

25 Şubat 2008 22:38
Ben Asla Ben değildir.

Yazdıklarınız okuyunca dedim ki, demek ki normalmişim :) hem sevindim hem üzüldüm. Ama sonra kendime geldim, bu güvenli "normalim" yanılgısını yadırgadım çabucak. Çünkü yoktu zaten "normal". Ellerinize sağlık, okumaktan büyük keyif aldım. Yazılarınızla tanışmaktan memnun oldum. Saygı ve sevgilerimle.

20 Şubat 2008 00:09
 
Toplam blog
: 7
: 358
Kayıt tarihi
: 09.02.08