Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Kasım '14

 
Kategori
Dünya
 

Filistinli çocuklar bir karış toprak için ölürken koca Avustralya’da sadece 24 milyon insan yaşıyor

Filistinli çocuklar bir karış toprak için ölürken koca Avustralya’da sadece 24 milyon insan yaşıyor
 

7.692 milyon km2 yüzölçümlü dev kıta sadece 24 milyoncuk insana hasredilir mi? Buna ne Allah ne de kul razı olur; bunun mantığı yok ki! Avustralyalı her bireye dünyanın neresinde olursa olsun istediği özelliklerde yaşam alanı sağlayabilir ve BM onaylı evrensel bir tapuyla ebedi sahiplik hakkı veririz. Buna karşılık Avustralya kıtası toprak nedeniyle savaşan ya da kurak Afrika’da açlıktan ölen insanların kullanımına açılır.

Ya da 24 milyon yine yaşasın, kıtanın bir kısmı bu işe ayrılabilir. Bu nasıl olur? Fikir Avustralya parlamentosuna götürülür. Meclis karar verir. Referandum yapılır. %76 ve üzeri Avustralyalı evet derse fikir uygulanır. 24 milyon nedir ki, her bir Avustralyalıya içerisinde villa olan malikâne bile verilir. Ama işin içine yurtçuluk, vatancılık girer her Avustralyalı  “Bana şu kadarcık yer yetebilir ama ülkemin sınırlarının nerede başlayıp nerede bittiği bilinmemeli” derse bu iş olmaz.

Dünyayı isteklere göre bölerseniz çocuklar ölür. Çocukların ölmesini istemiyorsanız dünyayı isteklere göre değil, ihtiyaçlara göre bölmeniz lazım. Avustralya halkı istese dünyayı kurtarabilir. Savaşlar sona erer, açlık biter. Bunu kiralık ya da geçici olarak da yapabilir “Gelsin eksin, diksin, kendisi için üretsin, yesin yaşasın” Yani sadece kullanım hakkını verebilir.

Dünyadaki savaşları ve açlığı sona erdirmek için böyle ekstrem akıl ve yüksek insanlık iradesine ihtiyaç var. Böyle bir davranış sonucunda her bir Avustralyalı insanlığın gönlünde taht kurar ve eminim ki Tanrı onları cennetine kabul eder.  Avustralya çalışıp geliştirilirse 24 milyon ne ki 24 milyar insanı besler. Dünyanın her yerinde toprak uğruna savaşlar var. Kurak Afrika’da her yıl binlerce çocuk açlıktan ölüyor. Sizin koca kıtaya ihtiyacınız yok ki. Nüfusunuz hiçbir çağda 200 milyonu geçmez ve bunun için de bir milyon Km2 ülke size yeter. Ülkenizin kullanmadığınız bölümünü yersiz yurtsuz dünyalılara armağan edin. Savaşlar ve açlık bitsin!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..