Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mayıs '10

 
Kategori
Basketbol
 

Final nefes kesiyor. E.P:73 FBÜ:64

Final nefes kesiyor. E.P:73  FBÜ:64
 

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=19750


Beko Basketbol Ligi final serisi 2. maçına Efes Pilsen Kaya, Sinan, Shumpert, Ender ve Thorton ile başladı. Fenerbahçe Ülkerde ise Kinsey, Vidmar, Ukic, Semih ve Ömer Onan ilk beşte. İlk dakikalarda Fenerbahçe Ülker 8-1'lik seri yakalamasına rağmen Semih ile 4 hücumdan sayı alamadan dönünce fark kapandı ve Efes Pilsen öne geçti. İlk periyot 15-11 lik skorla tamamlandı.

2. periyotta Charles Smith'in attığı 3'lüklerle E. Pilsen arayı açtı. Ama Kaptan Mrsıc arka arkaya attığı sayılarla farkın açılmasını önledi. Bu periyot ise 34-24 Efes Pilsen'in üstünlüğü ile bitti. İlk maçı güzel bir oyunla ve savunma ile kazanan Fenerbahçe Ülker, ilk yarıda rakibe üstünlük sağlayamadı ama teslim de olmadı.

3. periyotta Fenerbahçe Ülker geri döndü. Oyunda denge sağlandı. Karşılıklı sayılar vardı. Oğuz smaçlarıyla farkını gösterdi. Ama savunmada Thorton'a engel olamayınca ve çemberaltı savunması yeterli olmayınca bu kez Efes Pilsen arayı kapattı. Bu periyot 50-51'lik skorla bitti.

Son periyot nefes kesen oyunla başladı. Her iki takımın da taraftar desteği yoğundu. Geçen maçın yıldızları Mirsad, Kinsey ve Ukic bugün iyi oynamadı. İsabetsiz atışları çok oldu. Efes Pilsen'de kilit oyuncu Nachbar oldu. Kinsey serbest atışlarda da gününde değildi.

Maç 73-64 bitti ve seride durum 1-1 oldu.

3. maç 25 Mayıs salı günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.

Sevgiyle kalın!

 
Toplam blog
: 15
: 830
Kayıt tarihi
: 05.05.10
 
 

Doğduğum yıl 1959, doğduğum yer doyduğum yer değil. Baba mesleği dolayısıyla göçmen kuşlar gibi gezd..