Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '09

 
Kategori
Futbol
 

Fındıkpınarı,30 Ağustos futbol turnuvası başlıyor

Fındıkpınarı,30 Ağustos  futbol turnuvası başlıyor
 

Fındıkpınarı takımı turnuvalar için şimdiden iddialı...


Mersin'in şirin beldelerinden Fındıkpınarı Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen, 30 Ağustos Zafer Kupası Köylerarası Futbol Turnuvası başlıyor.

19 köyün katılımıyla gerçekleştirilecek olan turnuva, 11 Temmuz Cumartesi günü saat:13.00’de, geçen yılın şampiyonu Kuyuluk ile Eski Mezitli arasında oynanacak olan müsabaka ile başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu ile UEFA’nın Herkes İçin Futbol projesi kapsamında düzenlen turnuva, adına yakışır bir şekilde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda oynanacak olan, final müsabakası ile son bulacak.

Fındıkpınarı Belediyesi Futbol Sahası’nda, 40’ar dakikadan 2 devre halinde yapılacak müsabakalarda, takımlar listelerinde 22 oyuncu bulundurabilecek.
44 maçın oynanacağı ve Türkiye Futbol Federasyonu oyun kurallarının geçerli olacağı turnuvayı düzenlemekteki amaçlarının, başlatılan bir geleneği sürdürmek ve köyler arasında ki dayanışmayı sağlamak olduğuna dikkat çeken Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.
Mezitli Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu’nun da, kendilerine büyük destekleri olduğuna dikkat çeken Say, turnuvanın centilmenlik içerisinde geçeceğine inandığını söyledi.

Kaynak; Yasin Abacı

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..