Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '12

 
Kategori
Deniz Mahsulleri
Okunma Sayısı
583
 

Fırında güveç tekir balığı

Fırında güveç tekir balığı
 

Güveçte balık


* Fırınınızı 200 dereceye getirip güveç tepsiyi 15-20 dakika kızsın.
* Bir yandan da balığınızı ayıklayıp yıkayın ve tuzlayın. Faza suyunu süzdürmek için süzgeçte bekletin.
* Tepsiyi fırından çıkarıp üzerine sıra sıra balıkları dizelim ve 200 derecede kızarana kadar pişirelim.
* Tepsiyi ile sunarsanız çok daha güzel oluyor. Herkes ortadan kendi tabağına alabilir.

Ayrıca bu şekilde hiç soğumuyor.

Afiyet olsun..

http://lezzetlibiseyler.blogspot.com/

Önerilerine Ekle Beğendiğiniz blogları önerin, herkes okusun.

 
Tıklayın, siz de blog yazarı olun! Aklınızdan geçenleri paylaşın!
Facebook hesabınızla yorum yapın, daha çabuk onaylansın!
Toplam blog
: 47
Toplam yorum
: 0
Toplam mesaj
: 0
Ort. okunma sayısı
: 6645
Kayıt tarihi
: 10.11.11
 
 

Yemek yapmayı ve yedirmeyi çok severim. Bildiklerimi paylaşmak yeni şeyler öğrenmek en keyif aldı..

 
 
Yazarı paylaş
  • Tümünü göster