Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '12

 
Kategori
Deniz Mahsulleri
 

Fırında güveç tekir balığı

Fırında güveç tekir balığı
 

Güveçte balık


* Fırınınızı 200 dereceye getirip güveç tepsiyi 15-20 dakika kızsın.
* Bir yandan da balığınızı ayıklayıp yıkayın ve tuzlayın. Faza suyunu süzdürmek için süzgeçte bekletin.
* Tepsiyi fırından çıkarıp üzerine sıra sıra balıkları dizelim ve 200 derecede kızarana kadar pişirelim.
* Tepsiyi ile sunarsanız çok daha güzel oluyor. Herkes ortadan kendi tabağına alabilir.

Ayrıca bu şekilde hiç soğumuyor.

Afiyet olsun..

http://lezzetlibiseyler.blogspot.com/

 
Toplam blog
: 47
: 6692
Kayıt tarihi
: 10.11.11
 
 

Yemek yapmayı ve yedirmeyi çok severim. Bildiklerimi paylaşmak yeni şeyler öğrenmek en keyif aldı..