Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ekim '14

 
Kategori
Güncel
 

Fırsat vermeyelim!

Fırsat vermeyelim!
 

Konu Vatan Savunması değilse Bunlar Cinayet aracı olur.


Tüm ülkeler gibi bizim ülkemiz de zaman, zaman yoğunlaşan sıkıntılar yaşıyor. Benim yaşta olanlar benzeri geçiş dönemlerinden bazılarını acılarıyla birlikte yaşadılar, bellekleri acı izlerle doludur.

Benzeri dönemler çoğunlukla “ fırsatçılar” tarafından planlanarak, bazen de farklı nedenlerin uzantıları olarak ülkeleri etkilemektedir. Bu nedenledir ki, kimileri sıkça dış güçler vb. etkilerden bahsederler, bazen de beceriksizliklerini ve başarısızlıklarını da bu yolla örtmeye çalışırlar.

Benzeri sıkıntılı dönemlerde farklı amaç ve hedefleri olan fırsatçılarla, ruh hastası bireylerin oluşturduğu bazı gruplar, sorunların çözümüne yönelmiş kimi girişimleri de önleyerek kaos yaratmak için toplumun hassasiyetlerini temsil eden değerlere saldırırlar, yakarlar, yıkarlar.

Bu başı boş insan görünümündeki sürüler de genellikle gizli ya da açık hedefler peşindeki “fırsatçılar” tarafından desteklenip yönlendirilirler, beslenirler ve kullanılırlar.
Son günlerde kanaatimce dünya silah sektörü tarafından da, silah stoklarının eritilmesine ortam yaratmak için desteklenip büyütülen, farklı fırsatçılar tarafından da beslenip yaşatılan IŞİD terör örgütünün yarattığı durumlar bahane edilerek, ülkemiz sokakları kanlı eylemlere sahne edilmekte, toplumsal kaos yaratılmak için milli hassasiyetlerimize saldırılmakta, vebalsiz insanlar malından ve canından olmaktadır.

Bu durumlar karşısında insani değerlere sahip; iyi niyetli insanlarımızın dünden daha uyanık ve soğukkanlı olmaları, tahriklere kapılmamaları ve yöneticilerin olumlu girişimlerine destek vermeleri gerekmektedir. Aksi davranışlar fırsatçılara destek olmak, istediklerini vermektir.

Ülkemiz ve insanlığın barış ve huzur içinde yaşayabilmesi, torunlarımıza yaşanılabilir bir dünya bırakabilmek için: Allahüekber diyerek kelle kesen din bezirganlarına, yandaşlarına ve destekçilerine; şeriat özlemcilerine fırsat vermeyelim.

Yüz yıllardır aynı topraklarda acıyı, sevinci birlikte paylaşarak yaşayan milletimizi etnik kimlik ve mezhepler bazında bölmeye, parçalamaya çalışarak varlıklarını, menfaatlerini sürdürmeyi hedefleyen ve geleceklerini onlarla işbirliğinde gören siyaset bezirganlarına fırsat vermeyelim.

Hiçbir amaçları olmayıp, fırsatçıların verdikleri ile beslenen provakatörlere asla fırsat vermeyelim. Çalışmayan, üretmeyen, halkın sırtından geçinen söylemci parazitlere de fırsat vermeyelim.

Her zaman aklı selimin yanında yer alıp, kendi aklımızın doğruladığı, mantığımızın onayladığı durumlara destek vererek geleceğimizin aydınlık olmasına katkı sağlayalım  

orhan.yuksel@mmo.org.tr

 

 
Toplam blog
: 43
: 567
Kayıt tarihi
: 28.06.11
 
 

 Karaman E.M.lisesi ilk öğrencilerindenim. ikinci sınıftan itibaren Antalya Makine Teknisyen okulun..