Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Nisan '07

 
Kategori
Tiyatro
 

Fırtına 18 nisan'da kopuyor

Fırtına 18 nisan'da kopuyor
 

Haftalardır yazamama sebebim artık bir anlam kazanıyor... İTÜ Kültür Sanat Birliği Tiyatro Klubü çatısı altındaki İTÜ SAHNESİ ile hazırladığımız oyun 18 Nisan'da seyirciyle buluşuyor.

Oyunumuz Fırtına William Shakespeare'in yazdığı son oyun. Can Yücel'in türkçesiyle de oldukça renkli. İçinde Napoli Kralı ve Milano soylularının bulunduğu gemi bir fırtınada batar. Şans eseri herkes kurtulur ve bir adaya çıkar.Ama adaya çıkan herkes tek kurtulanın kendi olduğunu zanneder.Ada da öyle bildiğimiz adalardan değildir. Cinlerle perilerle dolu bu ada türlü çeşit gizemli olaylara ev sahipliği eder.

Provalarımız hala tüm hızıyla ve yoğunluğuyla devam ediyor.Bir de sınavlar...Üniversiteli bir tiyatrocu olmak hiç de kolay değil!Bir tenefüste acelece yazdığım bu yazıda oyunumuzdan detaylı bahsedemedim ne yazık ki!Ama gelmenizi çok istediğim ve ilgilenirseniz çok sevineceğim için de yazmadan edemedim.Oyundan sonra size tüm tiyatro maceramı anlatacağım.Bu hikayeye sondan başlamak isteyen olursa oyunumuza dört gözle beklerim.İlgilenenler benimle bu sayfadan irtibata geçebilirler.

İTÜ SAHNESİ 2007
FIRTINA William Shakespeare
Türkçe söyleyen:Can Yücel


18 Nisan Çarşamba saat:19:00 (prömiyer)
İTÜ Maslak Kampüsü KSB Oditoryum
19 Nisan Perşembe saat:18:00
İTÜ Maslak Kampüsü Ksb Oditoryum

 
Toplam blog
: 39
: 2880
Kayıt tarihi
: 29.12.06
 
 

Sinema ve Televizyon bölümünde okuduğumdan sizinle sinema üzerine hasbihal etmeyi düşünüyorum... Si..