Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ocak '16

 
Kategori
Deneme
 

Fırtına heyecan ve mana

Fırtına heyecan ve mana
 

resim:internet


Dalgalanan, yerli yersiz ortaya çıkan.. Simsiyah bir gecede umuda sarılan.. Işığı gördüğünde yenilenen, kalbini sevgiye teslim eden.. Hiç göremezsin sahteliğe bulananların gerçek yüzünü, içindeki parıltıyı yitirmeyene kadar.. Sıcak bir mutluluk binlerce kez katlar, oldurur bambaşka duyguları.. İlerisi renkli, keyifli anlara dönüşür.

Bir su kenarında sudan bir damla, kalbinde bir hatıra, uzakta bir mola.. Nedir sanki hüzün birikintileri, üzerinde hayallerinin günlerin getirdikleri.. Bildiğin yeni bir yaşamın geçitlerinde yardım eder adımlarını doğrultmana.. Seyirci kalınan eski anılara, sırtını dönüp alıştığın bir fırtına.. Sonrası harika bir mutluluk, heyecan ve mana.. İsterken koşarcasına uzaklaşmak, bildiğini sandığın siluetlerden.. Ne doğru ne de yanlış aldığın haz yenilenen gelgitlerden.. Korku eteğini tutacak sanırsın, cesaret en derininden.. Beklediğin bir heyecan fırtınası alışılagelmiş, kaplıyor kökü geçmişten..

Dolanıp duruyor ayaklarına, engellemek istercesine.. Kuşkuları alevlendiriyor, terketmeyi bilircesine.. Arkanda bırakıp, gidercesine.. Elinden tutup, her şeyi unut diyen bir ezgiyi dinlercesine.. Bilirsin.. Sırtını dönüp, alıştığın bir fırtına.. Sonrası harika bir mutluluk, heyecan ve mana ! 

selin428@yahoo.com.tr

 
Toplam blog
: 155
: 175
Kayıt tarihi
: 02.03.12
 
 

İstanbul Kültür Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, İletişim Sanatları, Halkla İlişkiler bö..