Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Kasım '13

 
Kategori
TV Programları
 

Firuze, Show Tv.de 5 Aralık Perşembe akşamı başlıyor,

Firuze, Show Tv.de 5 Aralık Perşembe akşamı başlıyor,
 

Mahsun Kırmızıgül’ün yapımcısı olduğu Firuze, 5 Aralık perşembe akşamı saat:20.de yayına giriyor. İlk tanıtım fragmanın yayınlanmasından sonra dizi adı yüzünden mahkemelik oldu. İlk tanıtımında fonda firuze şarkısı melodisi kullanılmıştı. Aysel Gürel – Sezen Aksu güftesi olan firuze şarkının izinsiz kullanımı nedeniyle Mehtap-Müjde Ar kardeşler mahkemeye gitme kararı almışlar. Maalesef dizi başlamadan mahkemelik olmuştu. Halbuki Firuze’nin bestekarı Atilla Özdemiroğlu’dan izin alıp kullanmışlar. Boyut Film patronlarından Murat Tokat’ın açıklamasına göre bölüm başına 1500 TL. istediler, ben kabul ettim. Halbuki yarısı Sezen Aksu’ya aittir. Biz Firuze’nin sadece müziğini kullanacağız demiştir. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan 2.ci tanıtım fragmanında Firuze şarkısının müziği kullanılmamıştır. Tanıtımda 28 Kasım Perşembe akşamı yayına gireceği yazılmaktadır. Son anda bir değişikle bir hafta daha ötelenmiş, 5 Aralık Perşembe akşamı yayına gireceği söylenmiştir.  Bu nedenle son tanıtım filminde yayın tarihi, “5 aralık’ta Show TV’de” olarak değiştirilmiştir. Dizinin çekimleri devam etmektedir.

Firuze dizinin başrollerinde, Ceyda Ateş, Haluk Piyes, Ceren Hindistan ve Fırat Çelik oynuyor. Diğer rollerde; Esra İşgüzar, Engin Şenkan, Aytaç Öztuna ve Özay Fecht rol alıyor.

Show Tv.de Perşembe akşamları, Kurtlar Vadisi Pusu, Aramızda Kalsın, İntikam ve Zengin Kız Fakir Oğlan dizileri ile reytinglerde rekabet edecek.

Yapımcılığını Boyut Film’in üstlendiği dizinin kısaca konusu şöyle; Firuze (Ceren Hindistan) yoksul bir ailenin kızı. Suzan (Ceyda Ateş) onula aşk için kıyasıya mücadele eden varlıklı bir ailenin çok ihtiraslı bir kızı olarak karşımızda. Oğuz karakterini canlandıran (Fırat Çelik), ülkenim önde gelen zengin ailelerinden birinin yakışıklı oğlu ve tek varisidir.  Köşkün kalfasının oğlu Demir (Haluk Piyes) de fakir ama o da oldukça yakışıklıdır. Firuze, bu iki erkek arasında paylaşılamaz. Konu heyecanlı bir şekilde bu 4 kişi arasında geçer. Bir aşk ve ihtiras dizisi olan Firuze izleyiciyle Perşembe akşamları buluşacak.

Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ ün yaptığı dizi iddialı gözükmektedir. Perşembe akşamları Kurtlar Vadisi Pusu karşısında ne kadar başarılı olacaktır hep birlikte göreceğiz.

 

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..