Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Temmuz '21

 
Kategori
Restoranlar
 

Firuzende Galata

Yıllardır dilden dile dolaşan o tatlı rivayetler ve hikayeler günümüze kadar geldi.
Galata Kulesi’nin efsanevi hikayesini bilmeyen ya da kulak misafiri olmayan yoktur. Hayatınızın kadını ya da hayatınızın adamı dediğiniz kişi ile Galata’nın tepesine çıkıp göz göze bakarsanız o kişi ile evlenirsiniz.

Daha önce hiç denemedim ama bu güzel kuleyi ziyarete gittim.
Mutlaka görmeniz gereken bir yer daha var. Galata Kulesi’ni daha önce ziyaret ettiyseniz ya da hiç gitmediyseniz size büyüleyici olan ve Galata Kulesi’ni yakından gören bir yer önereceğim.

Bazı anları saklamak istersiniz, bazen o anlar hiç bitmesin, tükenmesin istersiniz. Dostlarla geçen keyifli anlar, sevgili ile yaşanılan mutlu, tatlı anlar,bu anları keyifle biriktirmek istersiniz. ‘Firuzende Galata’ işte bu anları biriktirmeniz için keyif dolu ve muhteşem bir yer,
tabii insan sevdiği insan ile birlikte olunca yerin ve mekanın önemi yoktur ama burası İstanbul’u tepeden izleyeceğiniz ve ayaklarınızın altında hissedeceğiniz eşsiz  güzelliğe sahip bir yer.

Oturduğunuz yerden elinizi uzatsanız Galata Kulesi’ne dokunacakmış hissini size veren  büyüleyici bir mekan olan Firuzende Galata, alkollü ve alkolsüz seçenekleri ile bu görsel şöleni daha zevkli bir hale getiriyor. Yemekleri,tatlıları ve çeşitli damak zevkine göre oluşan şarap seçenekleri ile daha da keyifli anlar biriktirmenize yardımcı oluyor. Tutku ve yenilik dolu her güzel şeyin peşindeyiz, Firuzende Galata artık yeni tutkumuz.
 
Toplam blog
: 13
: 74
Kayıt tarihi
: 16.04.21
 
 

Televizyon Haberciliği Ve Programcılığı ..