Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Şubat '09

 
Kategori
Futbol
 

Flaş... flaş... Fatih Terim ve Arda Fenerbahçe'ye doğru...

Flaş... flaş... Fatih Terim ve Arda Fenerbahçe'ye doğru...
 

Fenerbahçe


Fenerbahçe nin başına Fatih Terim gelirken, futbolcu transferindeki bomba haber : ARDA..

Bu gelişmeler AZİZ YILDIRIM tarafından seçim öncesi atak olarak sunulacaktır. Öyleki İspanya maçlarından olumsuz sonuç alınması durumunda Fatih TERİM transferi de kolay olabilir..

Fenerbahçe başına gelmesi konusunda, dedikodu olarak geçen yıl oluşulan havada Fatih TERİM ismi pek camiada tepki ile karşılanmamıştı. BU konu artık iyice pişmeye başladı. Hazırlandı. Hedefleri olan hırsı ile taraftarı arkasına alan bir FATİH TERİM için Fenerbahçe yi şampiyon yapmak zor olamaz.. Avrupa ise tam aranılan bir isimdir.

Gerçekte bu buluşma için zemin tam oluşmuştur..

Arda konusuna gelince.. Arda Fenerbahçe de aradığını bulacaktır. Daha populer olacaktır. Para olarakta iki katı para kazanacaktır. Fenerbahçe de aradığı ismi bulmuş olacaktır..

Aziz YILDIRIM konusuna gelince..A ZİZ başkan vizyonu güçlü bir başkandır. Başarısı tartışılmazdır. Aragones olmadı. Israr etmeyecektir. Yerine en uygun isim FATİH TERİM dir.

Arda Aziz YILDIRIM tarafından Avrupaya büyük bir kulübe gidebilecek bir transfer olarak sunumu yapılacak bir yıldızdır. Aziz Başkan ARDA yı Avrupa ya pazarlayacak tek adamdır..

Jay Jay gitti.. BALİÇ gitti.. Eğer sabretse Tuncay da büyük paraya AVRUPA ya flaş transfer olarak gidecekti.

Bu düşüncelerimin sadece kendi düşüncelerim olduğunu ifade ederken, iddiam şudur ki: FUTBOLDA DOĞRU TEKTİR.. Bu düşüncelerimin çok kısa sürede gelişmelerin oluşacağını bekliyorum.

FENERBAHÇE HER ZAMAN PARA KONUSUNDA VE YILDIZ TRANSFERİ KONUSUNDA SORUN YAŞAMAZ..

ROBERTO CARLOS büyük ve efsane futbolculardan biridir.. Her zaman haberdir.. Dünyanın her yerinde olay ve haberdir. Bu kalitenin Türkiye de olması çok önemlidir. Varsın iyi oynamasın, hiç önemli değildir. Aziz Yıldırm hedefine ulaşmış bir transferi gerçekleştirmiştir. Sıra bu iki transfere gelmiştir.İnşallah zaman beni yanıltmaz..

KALIN SAĞLICAKLA..SEVGİ VE SAYGILARIMLA..TOPRAK SARI

 
Toplam blog
: 146
: 842
Kayıt tarihi
: 14.09.08
 
 

Ben ticaretle uğraşan biriyim. Hobilerim arasında felsefe, sinema özellikle türk sineması, spor ö..