Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mayıs '13

 
Kategori
Magazin
 

Flaş flaş Kuzey yıktı geçti!

Flaş flaş Kuzey yıktı geçti!
 

Sebahat Bağbars dizili köyden bildiriyor…

Flaş flaş... Türkiye genelinde (resmi kayıtlara geçen) yaklaşık 50 bin kadının dün gece saat 00.01 itibari ile farklı yöntemlerle intihar girişiminde bulunduğu kaydedildi.  Yapılan araştırmalar ve soruşturmalar sonucunda kadınların özel bir kanalda yayınlanan "KUZEY ve GÜNEY" dizisindeki karakterlerden KUZEY'in aşkı CEMRE'ye evlilik teklif ettiği sahneden sonra aniden dellendikleri belirlendi!

İntihar teşebbüsünde bulunanların dışında 17-55 yaş aralığındaki kadınların gecenin körü demeden sokaklara döküldüğü, çok göz yaşı kaybettiği ve gruplara ayrıldığı görüldü.

Henüz evlenme teşebbüsünde bulunamamış ve milletin; "Vakti geçti bunun da" diye dedikodu yaptıkları kadınların Tayyip Erdoğan’a "Bize Kuzey’i verin. Yoksa daha da evlenmez, 5 çocuk da yapmayız" diyerek “ONU, BUNU VE ŞUNU İSTEMEM” adlı grubu kurduğu, evlenmek üzere olanların "Hayat bizim için durdu. Hayatımızı Kuzey'den önce, Kuzey’den sonra diye sorgular olduk. Gerçek cevabı bulmadan da “A-S-L-A  E-V-L-E-N-M- E-K  Y-O-K” dedikleri ve yüzüklerini de kutularına koyma kararı aldıkları söyleniyor.

Henüz ergen konumda olan ve biraz bu konumdan uzaklaşmaya başlayan ve hala ben daha küçücüğüm ne evlenmesi diye ortalıklarda dolaşan hanım kızların ise ciddi bunalımda oldukları ve beğeni eşiklerinin de onarılmasının da pek mümkün olmadığı ve ciddi zarar gördükleri saptandı.

Hemen belirtelim, hastanelerde intihar nedeniyle bulunan kadınların %90’ının evli olması da ciddi bir araştırma konusu. Evli kadınlar sahip oldukları adamların bir Kuzey etmediği gerçeğiyle yüzleşemedikleri için intihara yöneldiği doktor raporuna geçen önemli ayrıntılardan sadece biri…

Erkeklerin durumu da oldukça vahim... Hepsi Kuzey'i bulma derdinde...

Yetkililerin Kuzey diye biri yok uyarısı onları daha da çıldırtmış durumda...

Sülüüüüyman söz sen de….

  

 
Toplam blog
: 50
: 794
Kayıt tarihi
: 25.09.12
 
 

Gazeteci... Serbest olarak özel röportaj ve yazılar hazırlıyor. Pr. medya Danışmanı olarak çalışı..