Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Temmuz '13

 
Kategori
TV Programları
 

Flash Tv'den Ramazan'da Nihat Doğan Sürprizi..!

Flash Tv'den Ramazan'da Nihat Doğan Sürprizi..!
 

Salı günü itibariyle 11 ayın sultanı Ramazan'a kavuşuyoruz.. Temmuz ayının sıcaklığı bir yana tatil olması bir yana zor bir 30 günlük süreç olacak bizi bekliyor.. Ama tabi ibadetin zoru kolayı olmaz..

Televizyon kanallarımız ise Ramaza'na uygun programlarını yavaş yavaş görücüye çıkarmaya başladı..

Hazırlıklarını büyük oranda tamamlayan televizyonlar, ekrana taşıyacakları ‘İftar’ ve ‘sahur’ programlarıyla izleyicinin Ramazan coşkusuna ortak olacak. Mekke ve Medine’den yapılan canlı yayınların yanı sıra bu yıl ilk kez Doğu Anadolu ve Kuzey Irak’taki manevi iklim ekrana taşınacak.

SAMANYOLU TV: Eyüpsultan Camii’nden canlı yayınlanacak İftar Zamanı programını Ahmet Bozkuş, Gecenin Bereketi programını ise Vedat Ünal sunuyor. İftar ve sahur vakitlerinde Zeytinburnu Müftüsü Yusuf İzzettin Konuk ve Prof. Dr. Nihat Temel Ramazan ayına, oruç ve diğer ibadetlere dair soruları cevaplayacak.

IRMAK TV: Ramazan ayının ilk 15 günü Medine, sonraki 15 günü Mekke’den yapılan canlı yayınlarla izleyiciyi kutsal topraklara götüren kanalda Ramazan ayı boyunca teravih, teheccüt ve sabah namazları Kâbe’den yayınlanacak.

TRT 1: Bekir Develi ile birlikte Fatih Koca’nın sunacağı ‘Ramazan Sevinci’ İstanbul Mimar Sinan Camii’nden gerçekleştirilecek. Programa Türk-İslam aleminin önemli isimleri konuk olacak. Bu yıl Sahur Bereketi programı İstanbul Eyüpsultan Camii’nden yayınlanıyor.

KANAL 7: İftar Saati’ni Mustafa Karataş, Sahur Vakti’ni Ömer Döngeloğlu sunuyor. Gündüz kuşağında Ramazan’ın ruhuna hitap eden sohbetleriyle emekli Diyanet İşleri Başkanı Necmettin Nursaçan’ın sunduğu ‘Necmettin Nursaçan’la Sohbetler’ ekrana gelecek.

STAR TV: Ünlü hafız ve gazelhan Halil Necipoğlu’nun sunuculuğunu yapacağı Sahur programı, İstanbul’un manevi ve tarihi atmosferini yansıtan özel bir mekanda gerçekleştirilecek ve canlı olarak yayınlanacak.

DÜNYA TV: “Dünya Ramazanlaşıyor” sloganı ile yola çıkan Dünya TV Güneydoğu, Doğu Anadolu ve Kuzey Irak’taki manevi iklimi ekrana taşıyacak. İftar programı (Berbang), Kars’tan Erbil’e kadar iki ülke 14 şehir ve 30 farklı mekanda gerçekleşecek.

ATV: Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programında Ramazan boyunca ekranda olacak. Hatipoğlu iftar ve sahur programlarında Peygamber Efendimiz ve sahabenin hayatından kısa kesitler anlatacak.

TV8: Bayraktar Bayraklı ile Ramazan Sohbetleri programında Ramazan ayının önemi ve faziletleri, Peygamber Efendimizin hayatı ve hayatından özel hikâyeler yayınlanıyor.

MEHTAP TV: Doç. Dr. Fatih Çollak ve Türkiye’nin dört bir yanından hafızlar bir ay boyunca 15.00’te mukabele okuyacak. Ramazan’ın neşesi İftar Sofrası’nda ‘oruç tutanlar için nasıl bir iftar sofrası hazırlanmalı?’ sorusuna cevap aranacak.

CİHAN HABER AJANSI (CHA): Cihan TV Network üzerinden yayınlanacak ‘Mustafa Demirci ile İftar Zamanı’ Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nden canlı olarak ekrana gelecek. Yayınlar 70’in üzerinde bölgesel ve yerel kanal üzerinden izleyiciye ulaşacak.

En büyük sürprizi ve bence eziyeti ise Flash Tv yapıyor.. Onların başrol ismi Nihat Doğan.. Evet bildiğimiz Nihat Doğan.. İşte ben reklam diye buna derim.. Bir çoğumuz bu isimden pek haz etmeyiz.. Daha doğrusu hareketlerini pek hoş bulmayız.. Bu yüzden bunun dilden dile yayılması, reklamın büyüğünü sağlıyor.. E boşuna '' Reklamın iyisi kötüsü olmaz '' dememişler.. Alın size en büyük örneği işte..

Çok merak ediyorum Nihat Doğan'ın program sunmadaki sıfatı ne olacak ? .. Sunucu mu olacak dini kişiliği var mı denecek ?.. Bunlar hep muamma.. Salıdan itibaren göreceğiz bunu.. 

Fragmanda Doğan ezan okuyor.. Onu tanıtan ses '' iftardan önce, iftarda, iftardan sonra sizlerle olacak '' diyor.. Duble kabus yani..

Neyse şu güzel ayın hürmetine katlanacağız napalım.. Flash Tv'yi bu reklam başarısından dolayı kutlarken, cümlemize sabır diliyorum..

Haydi hayırlı Ramazanlar ahali..

 

koldasanil@gmail.com

facebook.com/anilkoldas

twitter.com/anilkoldas

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..