Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '11

 
Kategori
Futbol
 

Formalite maçı

Formalite maçı
 

Fotoğraf www.milliyet.com.tr adresinden alınmıştır.


Beşiktaş ilk maçtaki 5- 0’lık galibiyetin ardından Gaziantep’e turistik gezi niyetine geldi. Gerçekten maç da bu yönde geçti. Hafta sonundaki Trabzonspor maçı siyah- beyazlılar için elbetteki daha önemli. Bu nedenle de Beşiktaş farklı bir kadroyla yer aldı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında. Aynı durum ev sahibi takım için de geçerliydi. Onlar da hafta sonundaki Rizespor maçını düşünüyorlardı ve bu nedenle Erol Azgın da aslarını sahaya sürmedi. 

Erken gelen gol maçı tamamen bitirdi. Onur’un sakatlanmasından sonra da Schuster gençleri sahaya sürmeye başladı. Özellikle merak ettiğimiz Muhammet’ti. Her ne kadar üst düzey maçlar için daha zamana ihtiyacı varsa da kaliteli bir oyuncu. Gelecekte çok iyi yerlere geleceğini umuyorum. 

Aynı şekilde stoperde oynayan genç Atınç da dikkat çekti. Uzun boyu hava hakimiyeti için oldukça önemli. Fakat uzun boyu aynı zamanda müdahale ve hız açısından sorun oluşturabilir. 

İkinci yarının başında Schuster diğer iki genci de oyun aldı. Aslında koca bir ikinci yarı boyunca olacak bir sakatlıkta on kişi oynamayı göze alması ilginçti. Oyuna giren gençler açıkçası umut verdi. 

Gençlerin girmesinden sonra Mehmet Aurelio, Atınç ile birlikte stoperde yer aldı. Hilbert ise alışık olmadığımız bir yere, sola geçti. Almeida ise sağa yakın oynadı. Aslında Hilbert- Almeida- Nobre şeklinde bir üçlü oldular. Top rakipteyken de ona göre şekil aldılar. 

Özellikle ikinci yarıdaki Beşiktaş tecrübelilerle gençlerin güzel bir karması oldu. Sahada zaten futbol yoktu. İki takım da zaman doldurmaya bakıyordu ve bir anlamda hazırlık maçı havasındaydılar. Bununla birlikte Beşiktaş dura dura oynadığı maçı 3- 0 kazanmayı başardı. 

Fernandes iyi bir oyuncu. Bana göre Trabzonspor maçı dahil her maçta görev almalı. Almeida, Almanya’daki günlerini mumla aratıyor. Bununla birlikte ikinci golde ofsayttan güzel kaçışı ve Hilbert’i pozisyona sokması, üçüncü goldeki fırsatçılığı güzeldi. Belki bu maçta attığı gol üzerindeki bulutları dağıtır. 

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..