Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bilim ve doğa tutkunuyum. Fotoğraf meraklısıyım. Doğa sporlarını severim. Doğa bilimleriyle ilgilenirim. Meteoroloji, mineraloji, jeoloji ve botanik bilimleri en sevdiklerim arasındadır. Serbest olarak fotoğrafçılıkla uğraşırım. Kocaeli Üniversitesi Fotoğraf Ana Sanat Dalı öğrencisiyim. Seyahat etmeyi çok severim. Çeşitli kol..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Size soruyorum

Evet çoğu kez yaşadıklarımı anlatmışsınız. Henüz beni ileri derecede turist sanıp para isteyen olmadı ama cins cins tepkiler verenler sıkça çıkıyor.

18 Temmuz 2007 00:07
Buzul çağı geri mi dönüyor?

Küresel ısınmanın buzul çağını getireceği görüşüne katılıyorum. Bu küresel soğuma için illede kürsel ısınma gerekmiyor. İyi bir yanardağ püskürmesi bir kaç yıllıkta olsa kıtlık yaşatacak kadar, yazın kar yağdıracak kadar küresel soğuma yapabilir. 1800lerde Endonezya' daki Tambora Dağı' nın birkaç yüz metre yüksekliğindeki bir kısmı havaya uçtuktan sonra böyle olmuş. Avrupa' da bile insanlar yazın açlıktan kırılmış. Bir kaç seneye kadar herşey normale dönmüş ama büyük sıkıntılar çekilmiş. Bunun nedeni yanardağların ifrazat maddeleri arasında bulunan kükürt. Bu Güneş ışınlarını yansıtarak küresel soğuma yapıyor. Kayıtlarda tüm dünyada inanılmaz düşüklükte sıcaklıkların görüldüğü yazıyormuş. Tuhaf renkte gün doğum ve batımları da cabası.

31 Ağustos 2006 19:44
 
Toplam blog
: 13
: 4003
Kayıt tarihi
: 09.06.06