Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Eylül '10

 
Kategori
Bilgisayar
 

Fotokopi firmaları Fotokopi çekim ücretlerini 18 kuruşa düşürdüler.

Fotokopi firmaları Fotokopi çekim ücretlerini 18 kuruşa düşürdüler.
 

Renkli fotokopi mecidiyeköy


Fotokopi pazarı iyiden iyiye kızıştı. Firmaların girdiği rekabet müşterilere yarıyor. İstanbulun başını çektiği metropol şehirlerin gözde mesleklerinde biride fotokopi çekim merkezleri işletmektir. Günlük 1 milyon çekimi bulan talepleri karşılayan fotokopi çekim merkezleri, çekim sayısını arttırmak için sürekli yeni kampanyalarla müşterilerine hizmet sunmaktalar. Bu yarışta son gelinen noktadaysa çekim başı ücret 0.18 kuruşa kadar düştü. Firmalar müşterilerine tek tek çekimlerle oldugu kadar yüksek adetli çekimlerde inanılmaz fiyatlar sunmaktalar.

Yapılan bir araştırmada, mecidiyeköy bölgesinin başını çektiği fotokopi firmalarını, beşiktaş ve eminönü firmaları takip ediyor. Fotokopi ihtiyacı duyan firmalara sunulan bir hizmette; makinanın direk olarak müşterinin bürosuna veya ofisine kurulması, müşterilerin kendi çektikleri fotokopi sayısı ile aylık olarak ödedikleri ücretlerle, hem bakım hemde toner ücreti ödemeden çok ekonomik ücretlerle hizmet almış oluyorlar.

Bu konuda hizmet veren Kardu Makina, Mecidiyeköy Fotokopi Merkezi yetkilileri, Firma olarak müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını ve memnun müşterinin en büyük kazançları olduğunun bilinciyle fotokopi sektörünün en uzun süre parça dayanımlı makinası olan Kyocera marka fotokopi makinalarıyla hizmet verdiklerini belirtmekteler. Hem çekim kalitesi, hemde hiçbir yerde bulunmayacak cazip fiyalarla, profesyonel ve güler yüzlü personel hizmetlerini sunan firma Renkli Fotakopi çekiminde iddialı olduklarını belirtmekteler.

Sizde fotokopi ihtiyaçlarınız için mecidiyeköy de ekonomik, kaliteli ve sorunsuz çözüm ararsanız işte firmanın adresi;

http://www.starcephe.com/fotokopi.htm

http://www.fotokopimerkezi.com/

 
Toplam blog
: 13
: 2360
Kayıt tarihi
: 05.07.08
 
 

StarCephe Restorasyon ve İnşaat San.Tic.Ltd. Şti. kurucularından ve yönetim kurulu başkanıyım. Şi..