Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ağustos '14

 
Kategori
TV Programları
 

Fox çıkışını sürdürecek

Fox çıkışını sürdürecek
 

Fox TV git gide bir yükselişte bilmem farkında mısınız? Tahtıravallinin yükselen kısmında oturmaya başlayan kanal izleyicinin nabzını en fazla tutabilen yapımlarla yoluna devam ediyor. Karagül gene beklenen ilgiyi toparlayacak. O Hayat Benim ekranda yüzünü göstermeye devam ediyor. Yaz dizilerinden olan Ruhumun Aynası, Kocamın Ailesi ve Kiraz Mevsimi sadece bir fire ile yeni yayın döneminde devam ediyor. Ruhumun Aynası yayından kaldırılıyor. Fox TV yeni sezona üç yeni diziyle başlıyor.

Emanet: Mehmet Akif Alakurt ve Özlem Yılmaz’ın başrolünü paylaştığı dizini Gold Film- Faruk Turğut yapımcısı, senaryo Sergin Akyaz tarafından kaleme alınıyor, yönetmen Nisan Akman.  Dizi Kapadokya’da çekiliyor. Kapadokya'nın mistik panoramasına karşı duran ihtişamlı bir konak. Bir nikah töreni, bir ölüm. Askerin Dönüşü filminin televizyon dizisi uyarlaması olan Emanet, geleneğin kanun, askerin devlet, kan bağının kutsal olduğu Anadolu'dan imkansız bir aşkın hikayesini getiriyor ekranlara. Kıskandığı kardeşinin Jandarma çevirmesinde ölmesine sebep olan Kamil, yeni girdiği aileye emanet kalan Aslı ve tetiği çeken yüzbaşı Fatih, kendilerini bir ihanet oyununun içinde buldukları bu nefes kesen coğrafyada adalet ve aşka ulaşmak için daha çok bedel ödeyecekler... Benzer konu 1974 yılında Selma Güneri- Kadir İnanır’ın oynadığı “Askerin Dönüşü” filminde işlenmişti. Dizinin esin kaynağı da bu filmdir.

Kadim Dostum:  İlker Aksum, Ünal Silver, Tarık Pabuççuoğlu’nun oynadığı dizi Mardin’de çekiliyor. Mahsun Kırmızıgül imzasını taşıyan dizi mis gibi yurdum kokusu ile karşımıza çıkacaktır. 1 Eylül Pazartesi akşamı yayına girecek olan dizinin yüzünü ekranda göreceğiz. İki telkari ustası ile leblebici çocukların rekabeti bakalım ne olacak?

Günahkar: Seçkin Özdemir ve Gülcan Arslan’ın rol aldığı diziyi MF Yapım çekiyor.“Bir sevgi, fedekarlık ve nihayetinde hayal kırıklığıyla şekillenmiş bir intikam hikayesi. Genç doktor adayı (Seçkin Özdemir), kalbinin sesini dinleyerek kız arkadaşının işlediği cinayeti üstlenince, beklemediği şekilde gerçek bir günahkara dönüşür. Uğruna geleceğini feda ettiği kız (Hazal Filiz Küçükköse), hapisteyken onu terk eder ve genç adama intikamdan başka seçenek bırakmaz.”Makbule Kosif’in kaleme alacağı ve yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun’un oturacağı ‘Günahkar’ dizisi Çarşamba akşamları FOX’ta ekrana gelecek!

Yayına aldığı dizilere ve geçen dönemden gelenlerin gücüne bakınca aslında en fazla “Anadolu Kokulu” dizi Fox TV de, bu da yeni denk sistemine göre belki de başarısını katlayarak bu sezon da devam ettireceğinin göstergesi olacak gibi görünüyor. Deneğe göre dizi seçtilerse ki öyle görünüyor, tam nabza göre şerbet verecek demektir. Bu da başarıyı getirir!

Hayatta başarının sizlerin olması dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..