Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '15

 
Kategori
TV Programları
 

Fox TV başarılı yapımı "Aşk Yeniden"

Fox TV başarılı yapımı "Aşk Yeniden"
 

Aşk Yeniden
Başrollerinde Buğra Gülsoy, Özge Özpirinçci, Nilay Deniz, Didem Soydan, Can Sipahi gibi oyuncular paylaşıyor. Dizi yayına girdiği andan itibaren reytinglerde büyük başarılar yakalamıştır. Başroldeki Fatih ve Zeynep'in uyumu izleyiciyi ekrana kitledi.

Zeynep, dik başlı güzel cesur bir kız babası namı değer Derin Şevket'de bir o kadar cesur, sinirli bir balıkçıdır ama Zeynep'e de çok düşkündür. Zeynep bir gün Ertan isminde bir çocukla karşılaşır ve ona aşık olur. Zeynep herkese karşı çıkarak Ertan ile birlikte Amerika'ya kaçıyor. Zeynep hamile olduğunu öğrendiğinde Ertan bebeği istememektedir ve Zeynep'ten bebeği aldırmasını ister. Bunun üzerine Zeynep ve Ertan kavga ederler ve o günden sonra Zeynep Ertan'dan haber alamaz ama bebeği doğurur. Zeynep Amerika'da yeni doğmuş bir bebekle 8 ay dayandıktan sonra geri döner. Olay burada başlıyor. Uçakta başka bir Türkiye yolcusu Fatih ile tanışır.

Fatih, Şekercizade isimli köklü ve zengin bir ailenin tek erkek çocuğu ve bu yüzden annesi "Mukaddes" tarafından çok özenli ve disiplinli yetiştirilmeye çalışılmış, daha 6 yaşındayken evleneceği kız bile seçilmiştir. İrem, Fatih'e çok aşıktır ama Fatih, İrem'e aşık değildir. Bu yüzden Fatih evliliğini ertelemek için Amerika'ya okumak bahanesi ile gitmiş orada başka bir kıza aşık olmuş ve ona evlenme teklifi etmiş ama hayır cevabı alıyor. Bunun üzerine o da geri dönüş kararı alır ve uçakta başka bir çaresiz yolcu Zeynep ile tanışır.

İki yaralı gencin evcilik oyunu başta ikisine de mantıklı gelse bile bu oyun onları ve ailelerini çok komik, çok enteresan ve çok zor bir duruma sokacaktır. Ancak bu oyun içinde onlar aradıkları veya kaybettiklerini sandıkları gerçek aşklarını bulacaktır. Birbirlerini ve gerçek aşklarını komik maceralar ile bulacaklar.

12 bölümü yayınlanan dizi izleyiciyi ekrana kilitledi.

 

 
Toplam blog
: 47
: 907
Kayıt tarihi
: 15.02.12
 
 

Bilgisayar  ve teknoloji konusunda başarılıyımdır. 2002 yılında Koç Bilgisayar Mühendisliğini bit..