Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mart '11

 
Kategori
Dünya
 

Fransa belası

Fransa belası
 

Bazen kendi kendime soruyorum "Allah petrolü insanlığa nimet olarak mı verdi, yoksa bela olarak mı verdi" diye. 

Tabii ki nimet olarak verdi ama insanoğlu sanırım bunu bela haline getirdi. 

Biraz eski yılları anımsarsak Sırpların Bosna-Hersek'te müslüman halkı katlettiğini, tecavüzlerin ve katliamların durdurak bilmediği zamanlar maalesef hepimizin aklındadır. 

O zamanlar Boşnak'ların "imdat" çağrılarına B.M Topluluğu uzun süre sessiz kalmış, Amerika'nın sözde müdahele teklifini Avrupa'lı kuklaları öneriyi savsaklıyarak daha çok müslümanın ölmesini beklemişlerdi. 

Müdaheleyi de kösteleyen ve açıkca buna karşı olduğunu belirten Fransa Cumhur başkanı Mitterand iş işten geçtikten sonra zorla ikna edilerek, müdahele gerçekleşmişti. 

Peki şimdi ne oldu da demokrasi şakşakçısı Amerikan uşağı Fransa bir gecede Libya için ön saflarda savaşmayı göze aldı dersiniz? 

Avrupa Birliğine Müslüman ülke istemediğini açıkca söyleyen Sarkozy ne oldu da Libya'daki müslüman muhallif gurupların insanlık haklarını korumak için birden bire müdahale gurubunun en ön saflarında yerini aldı 

Ne oldu da Tunus-Mısır-Bahreyn-Kuveyt-Libya gibi petrol zengini ülkelerin insanları birden bire demokrasi ve insani hakkları için savaşmaya başladı dersiniz? 

Sihirli bir değnek mi değdi bu Arap Milletine de durup dururken arka arkaya isyanlar ve gösterilere başladı. 

Tüm bu sorulara "ne olacak batılı emperyalistler petrol rezevlerini kendi lehlerine çevirmek için yıllardır sürdürdükleri planlarını şimdi devreye soktular" falan demeyin. 

Yapmazlar, bunlar ileri demokrasilerin uygulandığı, modern dünyanın insanları. 

Öyle başka ülkelerinin insanlarını sadece kendi menfeatleri doğrultusunda öldürmezler, masum çocukları, bi günah o ülke insanlarını katletmezler............. 

O ülkeyi bombalıyorlarsa sadece o ülkenin daha demokratik bir ülke olması ve insanlarının yaşam kalitesini artırmak için, sadece ve sadece o ülke insanlarının iyiliği için o ülkeyi işgal ederler........ 

Daha sonra o ülke petrollerini kendi ülkelerine pompalayarak, petrol fazlasından kurtarırlar o ülkeyi... 

Ahhhh biz barbar Türk'ler ve terörist müslümanlar topluluğu yok mu, bizlere yapılan bu iyilikleri bir türlü anlayıp kabullenemiyoruz... 

Tüm insanları seviyorum ama bazen de şöyle düşünüyorum"hep biz azgelişmişlerin masum insanları öleceğine, birazda bu vahşilerin masum insanları ölse üzülürmüyüm acaba?" 

Evet üzülürüm çünkü bizler insanız, bunlara "hayvan"demek bile hayvanlara hakarettir. 

 

 
Toplam blog
: 32
: 573
Kayıt tarihi
: 10.09.08
 
 

1953 Konya doğumluyum. Uludağ ünv. 3.sınıfta terk ettim üniversiteyi. Anarşi yoğundu o zamanlar. Pan..