Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Temmuz '13

     
    Kategori
    Haber
     

    FTG 2. defa Sial Brazil Fuarı'na iştirak etti

    FTG 2. defa Sial Brazil Fuarı'na iştirak etti
     

    Fındık Tanıtım Grubu(FTG) 25-28 Haziran 2013 tarihlerinde Brezilya’nın Sao Paulo kentinde ikincisi düzenlenen ve 29. Fispal Food Service Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilen SIAL Brazil fuarına bir kez daha iştirak etti.

    Fuar idaresinden alınan bilgilere göre, 500 firmanın stant açarak katılım sağladığı “SIAL Brazil” fuarı toplam 12.501 profesyonel firma temsilcisi tarafından da ziyaret edildi.

    Alt ve orta sınıf tüketicilerin son yıllarda hızla gelişen alım gücü nedeniyle Türk fındığının içerik maddesi olarak kullanılabileceği çikolata ve mamullerine artan ilginin yarattığı potansiyel göz önünde bulundurularak, fuar esnasında FTG standını ziyaret eden profesyonel firma temsilcileri ile yapılan ikili görüşmelerde fındığın sözkonusu sektörlerdeki uygulamaları ve çikolata ürünlerine kattığı artı değer hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca firmaların fındık talepleri alınarak ürün portföylerinde kullanabilecekleri fındık formlarından numuneler verildi.

    T.C. Sao Paulo Başkonsolosu Sn. Mehmet Özgün Arman, T.C. Sao Paulo Ticaret Ataşeleri Sn. Canan Gürhan ve Sn. Ramazan Kısa tarafından da ziyarette bulunulan FTG standında, fındığın çerez olarak tüketilmesini de yaygınlaştırmak amacıyla 20 gr.lık paketlerde kavrulmuş fındık ziyaretçilere ikram edilirken, Türk Fındığı’nın üretiminden nihai ürüne girene kadar geçirdiği süreci anlatan tanıtım filminin de fuar süresince gösterimi yapıldı.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 198
    Kayıt tarihi
    : 08.12.12
     
     

    Avrupa Birliği Destekli "Haberiniz Haberimiz Olsun" projesinde muhabirlik eğitimi. ..