Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Kasım '17

 
Kategori
Magazin
 

Funda Arar'ın Yüzük Aşkı

Funda Arar'ın Yüzük Aşkı
 

Funda Arar,  Kıbrıs’ta bu hafta  Girne Rocks Hotel’de sahneye çıktı. Ünlü sanatçıyı dinlemeye ünlü isimler de geldi.  Arar, sahnede yeni  repertuarında yer alan  şarkıları ile beğeni t toplarken parmağına kattığı büyük yüzükler ile de dikkat çekti. Yüzükleri ile hatırladığımız rahmetli Barış Manço’yu anımsatan Funda Arar’ı görenler “Funda Manço” diye espri yaptılar.

Albümleri ile büyük beğeni kazanan ünlü popçu Funda Arar’ın sahne çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Dur durak bilmeyen sanatçı hafta sonu Kıbrıs’ta sahnedeydi. İki günlük konser için Girne Rocks Hotel’e  gelen  ünlü sanatçı sahneye yeni şarkılardan oluşan farklı bir repertuar ile çıktı.

Şarkıları ile beğeni toplayan sanatç ı modacı Songül Sarpbaş’ın hazırladığı kıyafetleri ile dikkat çekerken parmağına kaktığı iri yüzükler ile de merak uyandırdı.

Parmaklarındaki büyük yüzükler ile dikkat çeken sanatçı yüzük takma merakı ile bilinen rahmetli Barış Manço’yu hatırlattı. Funda Arar’ın bol yüzüklü ellerini görenler “Funda Manço” diyerek takıldılar…

Ece Erken’in güzellik iksiri “Salatalıklı su”

Funda Arar’ı dinlemeye gelenler arasında Selçuk Yöntem ve eşi Cihan Yöntem, Nil Burak ve Ece Erken’de vardı. Funda Arar’ı  dinlemeye gelen Ece Erken ise önündeki salatalıklı su ile dikkat çekti. Ünlü sunucu “Aslında bu bir güzellik iksiri.

Özellikle hanımlar için. İştahı bastırıyor kilo almıyorsunuz. Cilt için müthiş bir E vitamini kaynağı, tansiyona iyi geliyor. Kasları rahatlatıyor ve kanı nemlendirip kalbinize çok fayda sağlıyor. İçme suyu içine salatalıkları soyup dilimleyin. Şekerli gazlı içeceklerden çok daha iyi bir içecek” dedi.

 

 

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..