Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Eylül '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Furkan 2 yaşına girdi Cumartesi günü

Furkan 2 yaşına girdi Cumartesi günü
 

yaş oldu 2 beyaaa


Aslında Ramazan Ayı olmasa idi gündüz yapmayı düşünüyorduk kutlamasını ama normal olarak iftardan sonra yaptık. Saat 20:30- 21:00 gibi bizimkiler toplanmaya başladı. Herkes tıka basa yemiş iftarda yemeklerini bir de üstüne 1 saat sonra kremalı çikolatalı bir pasta. Sanırım kasma yapabilir :))
Annemler, ablamlar, kayınvalideler, üstkattaki amcamlar, babaannem geldiler sadece. Ramazan ayı olduğu için fazla kişi çağırmadık aslında. Fazla da şaaşalı bişey yapmaya da gerek yok zaten.

Pasta kesmeye geldiğinde sıra, ışıklar söndü ve üzerinde formula-1 arabaları ve pisti olan pastacığı kesmeye gelmişti. Üstünde 2 tane mum ve 2 tane de maytap vardı cosur cosur parlayan. " Oğlum hadi üfle pastanı", yok o arabalara konsantre şuanda abileri ablaları. " Oğlum üflesene bir gün önce diyordunya - anne baba paşta üfff paşta üff " . Yok o sadece arabaları alacak taktı kafaya. Neyse biz söndürdük onun yerine mumları. 3tane araba vardı üstünde. Birini yeğenim Yağız'a, birini amcamın kızı Pelin'e, biri de Furkan'a dağıtıldı. Hediyelerin verilmesine sıra geldiğinde esas bomba patlamıştı ! Dedesi ( babam ) oğluşuma kocamaaaan kırmızı bir uzaktan kumandalı Jeep almıştıı. Furkan istedi araba Allah verdi Jeep :))
Yahu çocuk çıldırdı resmen çıldırdı. Hemen aldı eline kutuyu, " baba hhıınnn ! baba hhıınnn babbba aç hıınn ! " zaten çocuk afedersiniz araba manyaaa :)) tam oldu şimdi ona :)
Neyse açtık kutuyu ama söylemedik kötüyü dermişim. Anlıayacağınız Furkan kutusuna gitti ve kutusundan kocaman bir Jeep çıktı :)) Yattı yere arabayla zemine yüzbeyüz paralel şekilde, ileri-geri ileri-geri tabi kumanda kullanmayı bilmiyor daha. Ama ben ona dün sabah öğrettim birkerede yapabildi. Neyse yedik içtik eğlendik saat 10:30 gibi herkes sahura kalkmak üzere bizim evden ayrıldılar ve evlere dağıldık :)) Arabasının sağlığı için ( ! ) biriki oynattık sonra dolabının üzerine kaldırdık Jeepini. Yoksa kıracak ondan korkarım beyaa. Sonra yine oynayabilmesi ve onun iyiliği için sakladık. Ama arasıra çıkarıp oynatacağız. Bana kızabilirsiniz ama arabası okadar güzel bir kırmızı ki parıl parıl, kırmasına ve bir daha oynayamaması ihtimalini düşünerek saklıyoruz. Ama 2 günde bir çıkaracağız. Arabasının ve oyuncaklarının kıymetini anlayabilmesi için. İşte böyle yani. Göz açıp kapayana kadar Furkan 2 yaşına girdiii. Darısı yeni bebeleri olanların başına İnşaallah.

gokhancenker@hotmail.com

 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..