Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

Futbol iyi, sonuç kötü.

Futbol iyi, sonuç kötü.
 

Onlara Yazık Oldu.


Galatasaray Ligdeki görüntüsünün aksine, Avrupada gösterdiği güzel gidişe gölge düşürdü.Hızlı ve istekli başladığı maçta, bundan önce gösterdiği dikkat ve performansını mumla arattı.

Rakibin sağlam defansını ve çağdışı ofsayt taktiğini bozacak bir çözüm üretemediği gibi, defansta basit oynayarak, yapması gereken işi gereği gibi yapmaya başlayan Servet'in, gereksiz hareketleri ve rakibe ikramı ile kalemizdeki bilmecenin hediyesi sayesinde Metalist mutlu sona ulaştı.Baros yine ellerini kullanma merakıyla sorumsuzca kart gördü, Barış uzun sakatlık döneminden sonra döndüğü yeşil sahalarda henüz iyileşmediğini kanıtladı, Lincoln küçük maçların büyük yıldızı olmayı bırakıp, böyle maçların kilidini açacak çilingir olamayacağını kanıtladı, Sabri sabriliğini yaptı, Volkan vasatın altını, Emre vasatı, Meira vasatın biraz üstünü oynadı, Ayhan ile Arda her zamanki gibi çalışkan ve istekliydi ancak bir işe yaramadı, sonucu değiştirebilecek kapasitede ki tek isim olan Kewell kalabalık, dikkatli ve sert rakib defansın içinde eridi, bizim kalecilere ders olacak nitelikte güzel maç çıkaran, rakibin olgun kalecisi hatasız oynadı, maça çıkartığı kadro ve tek forvetli sistemle, oyunu baştan kaybeden Skibbe'nin mantalitesindeki sakatlık dahada ağırlaştı, ve Galatasaray ve Türkiye puanı için çok önemli olacak olan, galibiyet uçtu gitti.

Almanyada alınacak bir beraberlik bile gruptan çıkmaya yeter. Yeter de ondan sonra bu teknik direktörle bu defans ve bu kaleciyle nereye kadar gidilir, orası biraz karanlık. Aslında mücadele anlamında, futbola yakışır hareketler ve organize ataklar açısından güzel bir maçtı. Ancak iyi sonuç olmadıktan sonra Hiçbir şeyin kıymeti kalmıyor. Ne o güzel çalımların, ne topuk paslarının, nede şovların. Golü atan kazanıyor. Takımdaki oyuncular tek tek ele alınınca kalitesi tartışılmaz, malzeme güzel yani. Ancak bu malzemeden güzel eserler meydana getirecek olan teknik ekip zayıf. Altında eziliyor. Yönetim bir an önce iyi bir teknik direktörü bu takımın başına getirmezse, Avrupa ve Lige havlu atılması yakındır. Başımızı öne eğip, gelecek güzel günleri hayal etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok.

 
Toplam blog
: 61
: 2135
Kayıt tarihi
: 24.09.08
 
 

İstanbulda yaşıyorum, bir kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum. Kitap okumayı, satranç oynamayı, ..