Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Hayat futbola fena halde benzer. Futbol, şahsi beceri gerektirir; ama aslında toplu oynanan, insanların bir takım halinde oynadıkları bir oyundur. Hayat da öyle değil mi? İstediğin kadar yetenekli ol, iyi bir takımın yoksa kaybedersin.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bahçeli Beni Korkutuyor,

Eline silah almış,cinayetler işlemiş insanları asla savunmam diyorsunuz.99 yılında gelen teröristleri neden içeri attınız diyorsunuz.Bu ne perhiz ne lahana turşusu....99yılında gelenlerin insan öldürmediğini,suç işlemediğini nereden biliyorsunuz veya son gelen 34 pkk lının suç işlemediğini nasıl kanıtlayabilirsiniz.Bir kere Pkk'lı olmaları başlı başına suç.Ozaman bütün pkk'lılar dağdan insin hepsi serbest bırakılsın terör bitsin böyle bir şey var mı ya.Hepimiz bu sorunun çözülmesini istiyoruz,anaların gözyaşı dökmemesini istiyoruz.Ama bunu bu şekilde yapamazsınız.

22 Ekim 2009 13:30
A2 Ligi 4 grupta başladı.

gerçekten çok iyi bir proje.fazla forma şansı bulamayan genç oyuncular için kendilerini gösterme fırsatı.ben böyle bir projeyi duymamıştım ilk olarak sizden öğreniyorum.sizi tebrik ederim böyle önemli bir haberi bizlerle paylaştığınız için.saygılar...

12 Eylül 2009 10:32
"Sn. Murat Bardakçı, gelecek tarihin arka odasını yazıyoruz."

Gazeteci dediğin her düşünceye her fikre açık olmalıdır. Bizler burada boş bir iş yapmıyoruz, oturup düşüncelerimizi paylaşıyoruz.Ama anlaşılan o ki murat bey biz blog yazarlarını takip ediyor olacak ki bizler hakkında yorum yapıyor.Eğer biz boş bir iş yapıyorsak, murat bey de bizi takip ederek boş işlerle uğraşıyor demek ki. Neyse uzatmayalım densizlik etmiş siz ve diğer blog yazarı arkadaşlarımızda gereken cevabı vermişler. Sevgi ve Saygılar.

02 Eylül 2009 10:40
 
Toplam blog
: 59
: 798
Kayıt tarihi
: 25.02.09