Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Nisan '19

 
Kategori
Siyaset
 

Futbol Maçı

Sevgili okurlarım, 31 Mart seçimleri sonrasında dünya şahri İstanbul'un seçim sonuçları ile ilgili bu denli belirsizlik ve farklı iddiaların öne çıkması ve de seçimlerin yenilenmesine kadar yapılan tartışmalardan İstanbul'luları son derece üzmekte ve bir an önce yeni Büyükşehir Belediye Başkanını görmek istemektedir.

İthal edilmeden önce ülkede en çok üretimi yapılmakta olduğu pamuk üretiminden üretilen iplik ince bir mamül olduğundan dolayı un serilememektedir bilirsiniz. Öyle ya ipin neresine un sereceksiniz değil mi?

İstanbul ülke ekonomisinin yüzde 70'i ile adeta ikinci bir ülke konumunda ve bu şehirde onbeş gündür siyasi belirsizlik yüzünden reel sektörde zaten seçim öncesinden itibaren durağan şekilde devam eden günlük ekonomi daha da durma noktasına işaret etmektedir. Piyasada kazanan döviz tuccarları olmuştur son 15 gün içinde.

Bugün  henüz resmi ünvana sahip olmayan ama en çok oy almış olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın futbol maçına gitmesi tartışılıyor. Düşününüz ülke politikasının nerelere kadar indirgendiğini.

Bana sorarsanız sevgili okurlarım, ülkede aslında 7 Haziran seçimlerinin iptal edilerek seçmen yok sayılalı beri ülkede siyasetten söz etmek bile anlamsızdır çünkü seçmen iradesini bütün partiler el birliğiyle ipotek koymuşlardır o gün itibariyle.

İstanbul seçimlerinin tekrarlanması durumunda bütün siyasi partilerin sorumlu tutulmasının altını çizmek isterim zira aynı siyasi partiler 7 Haziran seçimlerinin iptalini gerçekleştirmişlerdi koro halinde.

7 Haziran seçimlerinden farklı değildir İstanbul seçimleri,

Nokta!

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..