Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '09

 
Kategori
Futbol
 

futbol

futbol
 

uygun


KALDIR GİTSİN,

Bu futbol spor programları son derece seviyesiz. Bilgiden yoksun programlar. Bu konuda son derece seviyeli ve dünya futbolunu okuyan TRT'nin yaptığı güzel programlar var. Bunları doyumsuz izliyorsunuz.

bazı programlar aynı kişilerde sürekli olarak, ben herkesi tanırım ben her şeyim havalı adamlarda çok agresif biçimde yapılıyor.Bir tanesi bile İtalyan, İspanyol futbolunu hakkıyla yorumluyamaz, Brezilyalı oyuncuları TV'lerden görmüşlerdir, ama yorumlar muthiştir. Sanki o kulüplerde danışmanlık yaptılar.

Bu ülkede futbolda olmaz ve gelişemezde, nedeni çok basit. Büyük kulüpler yıllarca en büyük paraları harcarlar, sezon açılır şu eksik bu eksik aklınız kesmez. Sonra bu anlı şanlı kluplerimizden biri hariç yüz yıldır Avrupa'da bir kazanımları liderlikleri yoktur. Futbol yerinde sayar, bir yıl boyunca saatlerce spor konuşulur.

Neden gelişmez zira büyük takımların spor yani futbol akademileri yoktur. Futbolcu bu akademilerde yetişmez hep tarnsfer edilir. Alt yapısı olmuyan bılımsel eğitim akedemisi olmuyan, yöneticilerin takım yaptığı bir yerde futbol gelişmez. Gelişirse transfer çok az yapılır, başkanlar reklam olmaz, her futbolcu için derin kritikler yapılır ve reel alnlara kalır.

Biz yine bir ton gereksiz programı aynı kişilerin bağırmalarını saatlerce izliyerek devammı edeceğiz yani.

 
Toplam blog
: 233
: 364
Kayıt tarihi
: 02.07.09
 
 

Satış ve pazarlama uzmanıyım. Büyük ve yerel şirketlerde bölgesel ve ulusal satış ve bayii organizas..