Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Haziran '09

 
Kategori
Futbol
 

Futbolcu Tümer'in elinde sigaralı fotoğrafı

Futbolcu Tümer'in elinde sigaralı fotoğrafı
 

Fotoğraf ile ilgili haberin başlığı şu şekilde "Yanındaki genç kız Tümer'in başını derde soktu".

Tümer büyük bir ihtimalle havuzun kenarında oturuyor ve yanında da sanki başka bir tarafa bakıyor gibi görünen bikinili bir bayan var. İkisinin de gözlerinde gözlük var. Tümer özellikle elindeki sigarayı ağzına götürmüş ve nefes çekerken fotoğraf makinesine bakıyor. Ayakları havuzun içerisinde tatilin keyfini çıkarıyor.

Futbol hem spor hem de bir meslek.

Sporcu olarak bu mesleği yapabilmek için sağlıklı olmak gerekiyor diye biliyorum. Biz çocukken amatör takımlarda oynayan futbolcu arkadaşlarımız vardı. Maçtan sonra sigara içerlerdi. Çok şaşırırdım.

Lise yıllarımda amatör takımlardan birinde oynayan çok yakın bir arkadaşım profesyonel ligdeki takımlardaki futbolcuların da gizli gizli sigara içtiklerini söylemişti. Rıdvan Dilmen'inde Fenerbahçe de futbolcuyken sigara içtiğini söylediğinde ağzım açık kalmıştı.

Heryerde sigara sağlığa zararlıdır deniyor, sigara içmek yasaklanıyor, sigara paketlerinin üzerinde "sigara içmek öldürür" yazıyor. Diğer bir taraftan Süper Lig'de yer alan ve üç büyüklerden birisi olan Beşiktaş'ın bir futbolcusunun elinde sigaralı bu fotoğrafını görünce yahu bunlar bizimle dalga mı geçiyor demeden geçemiyorum.

Bu futbolcunun kulübü acaba sigara kullandığını biliyor mu?

Bizim bilmediğimiz, duymadığımız hangi futbolcular var acaba sigara içen ve daha başka zararlı zevkler ile uğraşan...

Sporun da içine ettiler dersek yerinde olur herhalde.

 
Toplam blog
: 177
: 1692
Kayıt tarihi
: 02.11.07
 
 

İlk,Orta ve Lise öğrenimi TED Kolejinde yaptı. Bilgisayar Mühendisliği lisans eğitiminden sonra E..