Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Nisan '14

 
Kategori
Futbol
 

Futbolun çılgın başkanları 1

Futbolun çılgın başkanları 1
 

Louis Nicollin – Montpellier


Futbolun çılgın başkanları adlı yazı dizimin 1. bölümü... Listemizde büyük kulüplerin adını sıkça duyduğumuz başkanlarına yer vermeye çalıştık. Listemize bir göz atalım.

Christian Constantin – Sion

Önceki yıllarda usulsüz transfer sebebi ile avrupa kupalarından men edilen ligde 36 puanı silinen bir takımın başkanından söz ediyoruz. Görevde bulunduğu 10 yıllık süreç içerisinde tam 20 teknik direktörü takımın başına getirmiştir. Bu size ilginç gelmesin, kendisi bir mimar olmasına rağmen takımın teknik direktörülüğünü 2 kez yapmıştır! Eskiden kalecilik yaptığı için antremanlarda futbolcuları ile penaltısına idda ya giren bir başkan. Sion taraftarı isekendisine alışmış görünüyor.

Gigi Becali – Staua Bükreş

Hakkında yazılacak o kadar çok şey var ki hangisini yazarsak yazalım şaşıracaksınız. Eşcinsellere, Zencilere, kısa boylulara, kadınlara ve lady gaga ya hakaret etmiştir.Romanya futbol federasyonu başkanının cinsel olarak yetersiz birisi olduğunu söylemiştir. Eşcinsel futbolcu transfer edeceğine kulubu kapatacağını açıklamıştır. Canlı yayında 500.000 euro değerinde ki spor arabasını parçaladı. Bir basın toplantısında kadınlar doğum yapmaktan başka hiç bir işe yaramaz demiştir. Becali yi biz daha çok Hagi, Popescu gibi transferlerden hatırlıyoruz, kendisi ülkemize de bir çok oyuncuyu transfer ettirmiştir.

Silvio Berlusconi – Milan

Bilmeyen yoktur herhalde günlerce süren seks partileri, vergi kaçakçılığı 4 yıl hapis cezası. Sansasyonel bir başkan. Takımın en iyi ve takıma en iyi katkı sağlayan oyuncuları hemen satan bir başkan. İbrahimoviç, Thiago Silva gibi futbolcuları satmıştır.Sahaya helikopter ile inmişliği bulunuyor. Nisan 2001 de verdiği bir demeç : Kadınalra benimle seks yapmak isteyip istemediklerini sorun, %30 u evet geri kalanı nasıl yani bir daha mı diye cevap verir demiştir.

Louis Nicollin – Montpellier

Kendisine ait vukaatları buraya yazsak sayfalar sürer herhalde. 2004 yılında kulübe sponsor ararken, sponsor olmak isteyen olursa ona oral seks yapmam ama ona yakın bir şey neden olmasın demiştir. 2007 yılında üst üste mağlubiyetler gelince futbolcularına metreslerimden daha çok veriyorum hiç değilse metreslerim karşıığını veriyor demecini vermiştir. Takımı şampiyon olduğunda diğer Fransız kulupleri için onların yerinde olsam bir yeriem sosis tıkardım demiştir. Fenerbahçe'nin belhanda'nın bonservisini 3 taksitte odemek istemesini o paraları alıp munasip bir yerlerine soksunlar şeklinde cevaplamıştır. Saçlarını garip renklere boyaması ise bize kendisini hemen hatırlatır zaten.

 
Toplam blog
: 80
: 2949
Kayıt tarihi
: 13.01.13
 
 

Tuncay Takmaz 1975 yılında Şişli İstanbul'da doğdu. Bugüne kadar 27 kişisel sergi açtı, çok sayıd..